Seuraa Cramo Finland Oy

Pilotti käynnistyy: Huuto.net tuo ammattilaisten remonttityökalut tavallisen kuluttajan saataville yhteistyössä Cramon kanssa

Lehdistötiedote   •   Kesä 03, 2019 15:12 EEST

Huuto.net ja Cramo lanseeraavat yhteistyössä pilotin, jossa konevuokrauspalvelu tuodaan helposti myös kuluttajien saataville. Huuto.netin kautta kuluttajat voivat vuokrata laadukkaita, ammattilaistason työkaluja arjen tarpeisiin Cramon verkkovuokrauspalvelua hyödyntämällä.

”Kiertotalous kiinnostaa yhä enemmän. Pyrimme vastaamaan tähän trendiin tarjoamalla kuluttajille mahdollisuuden vuokrata Cramon laadukkaita työkaluja satunnaisiin tarpeisiin. Sen sijaan, että remontoijat ostavat halpoja työkaluja nurkkiin pölyttymään, he voivat nyt kätevästi vuokrata huipputyökalut milloin he niitä tarvitsevat”, Huuto.netin tuotekehityspäällikkö Juho Laatikainen kertoo.

Suomessa on perinteisesti hankittu työkalut rautakaupasta jopa hyvin pieniin ja satunnaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä on johtanut siihen, että kuluttajien varastot ovat täynnä hyvin vähällä käytöllä olevia työkaluja.

”Kestävä kuluttaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Vuokraamalla koneet ja laitteet remontoija säästää kustannuksissa ja saa käyttöönsä ammattilaistason välineet. Asiakkaillamme on aina parhaat välineet jokaiseen työhön”, markkinointipäällikkö Kaisa Tiira-Vahala Cramosta toteaa.

”Huuto.netin kautta tapahtuva verkkovuokraus tukee Cramon omaa verkkopalvelua, joka on toiminut Cramon nettisivuilla jo muutaman vuoden. Verkkovuokraus on tullut alalle jäädäkseen”.


Huuto.net -pilotti starttaa 3.6.2019 osoitteessa www.huuto.net/cramo


Lisätiedot:

Juho Laatikainen, tuotekehityspäällikkö, Sanoma Digital, juho.laatikainen@sanoma.com

Kaisa Tiira-Vahala, markkinointipäällikkö, Cramo Finland Oy, kaisa.tiira-vahala@cramo.com

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramo Finland Oy työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018). Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.