Ohita
Cramo vuokraa rakennuskoneiden lisäksi Lemminkäiselle myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja
Cramo vuokraa rakennuskoneiden lisäksi Lemminkäiselle myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja

Tiedote -

​Lemminkäinen jatkaa kalustoyhteistyötään Cramon kanssa

Cramo ja Lemminkäinen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen. Cramo palvelee jatkossakin Lemminkäisen kone- ja laitevuokraustarpeissa Suomessa. Sopimus kattaa kaikki Lemminkäisen liiketoiminnot Suomessa

Uusi sopimus on jatkoa vuonna 2010 allekirjoitetulle sopimukselle, jossa Lemminkäinen ulkoisti Cramolle jäljellä olleet kalustovarikkonsa. Lemminkäisen kanssa tehty tiivis yhteistyö on auttanut Cramoa ymmärtämään entistä paremmin asiakkaan tarpeita ja sitä kautta kehittämään palvelujaan.

-Sopimuksen myötä tarjoamamme palvelut, kuten sähköistys-, työmaatila-, julkisivu-, kosteudenhallinta- ja lämmityspalvelut ovat merkittävästi lisänneet yhteistyötämme. Olemme juuri avanneet uuden eCRent-verkkovuokraamon, joten jatkossa voimme palvella asiakasta entistä saumattomammin myös verkossa ja mobiilisti, lupaaCramon maajohtaja Tatu Hauhio.

Sujuva yhteistyö oli hyvä lähtökohta sopimusneuvotteluille.

- Kokemuksemme yhteistyöstä Cramon kanssa ovat olleet myönteisiä. Perusedellytyksemme on, että vuokraamalla kaluston käytössämme on parempaa, nykyaikaisempaa ja toimivampaa kalustoa kuin oma kalustomme olisi. Lisäksi saamme hankittua samalta toimijalta tarvitessamme kattavasti erilaisia työmaapalveluita, kertoo Lemminkäisen kalustonhankinnoista vastaava hankintapäällikkö Tapio Christiansen.

Lisätietoja:
Tatu Hauhio, toimitusjohtaja, Cramo Finland Oy
GSM 040 570 1344, sähköposti: tatu.hauhio@cramo.com

Tapio Christiansen, Hankintapäällikkö, kalusto. Lemminkäinen Konserni.
GSM 050 380 6350, sähköposti: tapio.christiansen@lemminkainen.com

Aiheet

Tunnisteet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 450 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland