Seuraa Cramo Finland Oy

Jatkeen ja Cramon yhteistyö laajenee

Lehdistötiedote   •   Helmi 28, 2020 13:15 EET

Rakennusyhtiö Jatke ja kone- ja palveluvuokraaja Cramo tiivistävät yhteystyötä. Uuden yhteistyösopimuksen myötä Jatke ei pelkästään pyri keskittämään ostojaan Cramolle vaan osallistuu myös vuokrauspalvelujen kehitykseen.

”Tavoitteena on syvempi kumppanuus yritysten välillä”, kertoo hankintajohtaja Seppo Kopsa Jatke Oy:stä, ja jatkaa ”Sopimuksemme kattaa kaikki Jatkeen yhtiöt ja toiminnot Suomessa - näemme, että keskittämisestä on meille selkeää etua. Yhden toimijan kanssa asioiminen edesauttaa oman toimintamme tehostamisessa.”

”Teemme Cramossa paljon kehitystyötä ja haluamme osallistaa asiakkaitamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa palveluidemme kehittämiseen. Tämä käsillä oleva yhteistyö Jatkeen kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten kumppanuus laajenee myös innovaatioiden eteenpäinviemiseen. Jatkeen kanssa on keskusteltu muun muassa logistiikkapalveluiden kehittämisestä”, summaa toimitusjohtaja Tuomas Myllynen Cramo Finland Oy:stä.

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä.

Cramo Finland Oy työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.