Ohita
Jatkeen ja Cramon yhteistyö laajenee

Tiedote -

Jatkeen ja Cramon yhteistyö laajenee

Rakennusyhtiö Jatke ja kone- ja palveluvuokraaja Cramo tiivistävät yhteystyötä. Uuden yhteistyösopimuksen myötä Jatke ei pelkästään pyri keskittämään ostojaan Cramolle vaan osallistuu myös vuokrauspalvelujen kehitykseen.

”Tavoitteena on syvempi kumppanuus yritysten välillä”, kertoo hankintajohtaja Seppo Kopsa Jatke Oy:stä, ja jatkaa ”Sopimuksemme kattaa kaikki Jatkeen yhtiöt ja toiminnot Suomessa - näemme, että keskittämisestä on meille selkeää etua. Yhden toimijan kanssa asioiminen edesauttaa oman toimintamme tehostamisessa.”

”Teemme Cramossa paljon kehitystyötä ja haluamme osallistaa asiakkaitamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa palveluidemme kehittämiseen. Tämä käsillä oleva yhteistyö Jatkeen kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten kumppanuus laajenee myös innovaatioiden eteenpäinviemiseen. Jatkeen kanssa on keskusteltu muun muassa logistiikkapalveluiden kehittämisestä”, summaa toimitusjohtaja Tuomas Myllynen Cramo Finland Oy:stä.

Aiheet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä.

Cramo Finland Oy työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland