Ohita
Helpotusta koronaviruksen torjuntaan – Uusi puhdistusaine desinfioi pinnat ja tuhoaa 99,9% bakteereista

Lehdistötiedote -

Helpotusta koronaviruksen torjuntaan – Uusi puhdistusaine desinfioi pinnat ja tuhoaa 99,9% bakteereista

Cramo tuo Suomeen uuden, desinfioivan puhdistusaineen, joka vastaa rakennus- ja muun teollisuuden lisääntyneisiin tarpeisiin huolehtia pintojen puhtaudesta. Zapptizer-puhdistusaine on helppokäyttöinen ja nopea tapa desinfioida pintoja, ja se soveltuu esimerkiksi työkoneiden- ja autojen ohjaamoiden, nostinten ohjainpaneelien sekä sosiaali-, toimisto- ja odotustilojen puhdistukseen.

Tuhoaa 99,9% bakteereista

Zapptizerin teho perustuu suurella, 14 barin paineella tuotettuun erittäin hienojakoiseen sumuun, joka tavoittaa puhdistettavan kohteen pienimmätkin kolot nopeasti ja tehokkaasi. Tuote vaikuttaa todistetusti erilaisiin mikro-organismeihin, homeeseen ja sieniin tuhoten jopa 99,9% bakteereista oikein käytettynä. Zapptizerin on todettu tehoavan myös viruksiin, kuten A-tyypin influenssaviruksiin, norovirukseen ja koronaviruksiin. Tuotteen valmistaa brittiläinen Paragon Protection Systems Ltd.

Turvallinen ja helppokäyttöinen

Tehokkuudesta huolimatta tuote on alkoholiton, eikä tahraa tai syövytä pintoja tai tekstiilejä. Käyttäjällä tuote on turvallinen – se ei aiheuta ihon ärtymistä tai kuivumista ja on palamaton. Zapptizer täyttää eurooppalaiset elintarvikkeiden käsittelyaineiden puhdistuksen ja desinfioinnin standardit BS EN 1276 ja 1650.

Zapptizer-puhdistusaineen käyttö on helppoa ja nopeaa. Esimerkiksi standardikokoisen työkoneen ohjaamon käsittely kestää alle minuutin. Aineen kuivumista ei tarvitse odottaa, joten työt voi aloittaa heti ohjaamon käsittelyn jälkeen. Koska tuotteen käyttö ei vaadi erikoisosaamista, voi työkoneen kuljettaja tehdä itse käsittelyn.

Saatavissa kesällä 2020 

Zapptizer-puhdistusaine on saatavissa kesällä 2020 Cramolta myyntituotteena.

Tutustu ja tilaa https://www.cramo.fi/fi/kampanjat/zapptizer

Aiheet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2,milj. euroa (2019). 
Palvelemme n. 17 000 asiakasta rakennusalalta ja muusta teollisuudesta. Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä.
Katso lisää www.cramo.fi

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: