Ohita
DEN keskittää rakennuskonevuokrauksen Cramo Finlandille

Tiedote -

DEN keskittää rakennuskonevuokrauksen Cramo Finlandille

Pientalojen ja monitoimitilojen valmistaja DEN Finland ja rakennuskonevuokraaja ja työmaapalveluiden tarjoaja Cramo Finland ovat sopineet yhteistyöstä, jossa DEN keskittää rakennuskonevuokrauksensa Cramolle. Sopimus koskee rakennuskoneita ja -kalustoa sekä näihin liittyviä palveluita, joita DEN käyttää Ainoakodin, Designtalon, Finnlamellin, Talliosakkeen ja DEN Tekniikan työmailla valtakunnallisesti.

DEN on maamme suurin pientalovalmistaja ja johtava harraste-, varasto- ja toimitilojen toteuttaja, ja Cramo on yksi johtavista rakennuskonevuokraamoista. Cramon asiakkaina on isoja ja pieniä rakennusliikkeitä sekä yksityisiä rakentajia ja julkisen alan toimijoita. Myös teollisuudessa Cramo on luotettava ja joustava kumppani.

”Konevuokraamopalveluiden keskittäminen tehostaa omaa toimintaamme ja tuo läpinäkyvyyttä kaluston käyttöön. Cramon tarjoamat ratkaisut tukevat näitä tavoitteitamme erinomaisella tavalla”, toteaa DENin hankinta- ja kehitysjohtaja Ilkka Iittiläinen. ”DEN haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja kustannustehokkaita asumiseen ja tiloihin liittyviä ratkaisuja. Kumppanuutemme Cramon kanssa on mahdollistamassa tätä.”

”Olemme iloisia alkaneesta yhteistyöstä. Cramo on ollut rakentajien kumppani jo yli 60 vuoden ajan. Meille DEN Finlandin asiakkuus on tärkeä, ja lähdemmekin tavoittelemaan pitkäaikaista yhteistyötä ja kumppanuutta. Kalustomme sekä asennus- ja suunnittelupalvelumme sopivat hyvin DENin tarpeisiin”, sanoo Cramon myyntijohtaja Mikko Tervakangas.

DEN tunnetaan laajasta omakotitalovalikoimasta, hirsirakennuksista sekä monitoimitiloista. Cramon tarjonnasta löytyvät puolestaan sopivat työkalut, laitteet ja koneet kaikkiin rakentamisen vaiheisiin. 

DEN Finland -konsernissa työskentelee 450 ammattilaista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 178 miljoonaa euroa. Cramo Finlandin 50 toimipisteessä on 450 henkilöä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto oli 95,2 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja se on osa Boels-Cramo-konsernia, joka on alan johtavia toimijoita Euroopassa.

Lisätietoja:

Ilkka Iittiläinen, hankinta- ja kehitysjohtaja, DEN Finland Oy

Puh. 040 670 0093, ilkka.iittilainen@den.fi

Mikko Tervakangas, myyntijohtaja, Cramo Finland

Puh. 040 180 1291, mikko.tervakangas@cramo.com

Aiheet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujemme avulla.

Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo -konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa. Suomessa toimimme n. 450 henkilön voimin yli 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme Suomessa n. 17 000 asiakasta. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä.

Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi ja verkostoidu kanssamme!

#cramo #weareshapers

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland