Ohita

Lehdistötiedote -

​Cramon toimitusjohtaja porautui työntekijöiden arkeen Pomo piiilossa -reality-ohjelmassa

Toimitusjohtaja Tatu Hauhio laittoi henkilökuntansa viime touko-kesäkuussa hauskaan testiin. Cramo osallistui Nelosella syksyllä alkavaan Pomo piilossa Suomi -reality-ohjelmaan, jonka jokaisessa jaksossa yrityksen johtaja jättää normaalin arkensa, keksii peitetarinan ja soluttautuu oman yritykseensä tavallisena työntekijänä.

- Peitetarinani oli, että esiinnyin it-alalta tulevana teollisuusmyynnin myyjänä Olavi Kivelänä, jonka oli tarkoitus tulla Cramolle töihin. Ohjelman parasta antia oli, että pääsin juttelemaan henkilökuntamme kanssa rauhassa kasvotusten ja seuraamaan käytännön työtä läheltä. Kokemuksesta opittuja asioita tullaan hyödyntämään varmasti myös asiakaspalvelussamme, Hauhio lupaa.

Sarjan tavoitteena on setviä työpaikan pulmia ja työoloja työntekijän näkökulmasta. Piiloutuvat pomot näkevät myös, millaisia vaikutuksia heidän omilla päätöksillään on työpaikan arjessa. Olavi Kivelää perehdyttivät Cramolta asiakaspalvelupäällikkö Tuomas Haapalainen Tuusulasta, työnjohtaja Joni Tuhkanen Tuusulasta, asiakaspäällikkö Juha Sorjonen Hyvinkäältä ja asiakaspäällikkö Enni Mannerjoki pääkaupunkiseudulta.

Hauhio kertoo oppineensa kokemuksesta paljon, vaikka astuminen tv-kameroiden eteen ensin jännittikin.

- Olen nuorena harrastanut roolipelejä, joten siitä oli onneksi hyötyä peiteroolissa. Kameratkin unohtuivat kaikilta nopeasti ja tunnelma kuvauksissa oli rento. Tekoviikset tosin tahtoivat kutittaa minua kuivuessaan, joten niitä piti käydä salaa korjaamassa, hän nauraa.

Nähtäväksi jää, paljastuiko Kivelän Olavi cramolaisille ja mitä työpäivistä paljastui.  Pomo piilossa Suomi ohjelma alkaa Nelosella 7. syyskuuta kello 20.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Maiju Nupponen, p. 050 361 2314, maiju.nupponen@cramo.com

Linkit

Aiheet

Tunnisteet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 450 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: