Ohita
Mikko Tervakangas on Cramon uusi myyntijohtaja.
Mikko Tervakangas on Cramon uusi myyntijohtaja.

Lehdistötiedote -

​Cramolle uusi myyntijohtaja

Mikko Tervakangas on nimitetty Cramo Finland Oy:n myyntijohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään syksyn 2019 aikana. Tervakangas raportoi toimitusjohtaja Tuomas Myllyselle ja on osa Cramo Finland Oy:n johtoryhmää.

Koulutukseltaan Tervakangas on tradenomi. Hänellä on vahva kokemus myynnin tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä Cramolla. Viimeisimmässä tehtävässään hän toimi aluepäällikkönä vastaten operatiivisesta liiketoiminnasta pääkaupunkiseudulla.

Lisätiedot

Kaisa Tiira-Vahala
markkinointipäällikkö, Cramo Finland Oy, kaisa.tiira-vahala@cramo.com, p. 040 768 4652

Tuomas Myllynen
toimitusjohtaja, Cramo Finland Oy, tuomas.myllynen@cramo.com, p. 040 549 2311

Mikko Tervakangas
myyntijohtaja, Cramo Finland Oy, mikko.tervakangas@cramo.com, p. 040 180 1291

Aiheet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä.

Cramo Finland Oy työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: