Ohita
Cramo-sovellus lanseerattiin - löytyy nyt sovelluskaupoista

Lehdistötiedote -

Cramo-sovellus lanseerattiin - löytyy nyt sovelluskaupoista

Asiakaskokemus kehityksen ajurina

Digitaalisuus ei ole itseisarvo, mutta tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin asiakaskohtaamisiin. Cramo kehittää jatkuvasti uusia digitaalisia työkaluja, joiden avulla halutaan tarjota asiakkaille ajansäästöä, sisäisen tehokkuuden parannuksia sekä läpinäkyvyyttä kaluston vuokraukseen ja laskutukseen.

”Me Cramolla työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme entistä parempia digitaalisia työkaluja, joita on helppo käyttää ajasta ja paikasta riippumatta. Pyrimme siihen, että Cramon kanssa työskentely on nopeaa ja vaivatonta”, kertoo Cramon Head of Digital Elina Aalto

”Jotta voimme palvella digitaalisesti kaikkein parhaiten, olemme keskittäneet digitaaliset palvelumme kahteen alustaan – Cramon verkkopalveluun ja Cramo-mobiilisovellukseen. Cramon verkkopalvelu toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Asiakaskokemus ja käytön helppous ovat avainasioita digitaalisissa työkaluissamme”.


Verkkopalvelussa asiakas vuokraa fiksummin

Cramon verkkopalvelussa asiakas voi vuokrata koneita ja laitteita verkosta, mutta myös palauttaa niitä huolimatta siitä, vuokrattiinko laitteet vuokraamossa tai puhelinsoitolla. Verkkopalvelussa on mahdollista tarkastella vuokrakaluston saatavuutta, tuotetietoja ja käyttöohjeita sekä omia sopimushintoja. Kalustolistalta näkee kätevästi mitä tuotteita on vuokralla kullakin työmaalla ja listoja voi tilata automatisoituna lähetyksenä omaan sähköpostiinsa. Lisäksi käyttäjä voi nähdä työmaakohtaisia ja yrityskohtaisia tilastoja vuokraukseen käytetyistä euroista sekä avoimet ja maksetut laskut.

Uusimpana ominaisuutena Verkkopalvelussa on Työmaasuunnitelma-työkalu, jonka avulla voi suunnitella kokonaisen rakennusprojektin verkossa. Työkalun avulla on mahdollista tehdä kalustosuunnitelma kustannuslaskelmineen ennen projektin alkua ja tilata kaluston toimitus projektin vaiheiden mukaan.

Cramo-mobiilisovellus on nyt saatavilla sovelluskaupoista

Uusi Cramo-mobiilisovellus yhdistää Cramon aikaisemmin lanseerattujen sovellusten, ProductViewer:in ja MyEquip:in, ominaisuudet. Sovellus toimii samoilla tunnuksilla kuin Verkkopalvelu. Ensimmäisessä vaiheessa sovelluksesta on suora linkki Verkkopalveluun, joten kaluston vuokraus onnistuu myös. Sovelluksen avulla voi tarkastella tietyn tuotteen spesifejä tuotetietoja, käyttöohjeita ja muita tuotteeseen liittyviä dokumentteja skannaamalla puhelimella tuotteen kyljestä löytyvän Cramo-sarjanumeron. Tätä ominaisuutta voi käyttää kirjautumatta sisään sovellukseen. Sovelluksen kalustolista kerää yhteen kaikki vuokratut tuotteet työmaittain ja tekee palautuksesta helppoa ja nopeaa. Toimipistekartta vuokraamokohtaisina tietoineen ja reittiohjeineen on yksi mobiiliteknologiaa mainiosti hyödyntävistä ominaisuuksista.

Cramo-sovellusta jatkokehitetään jo vuonna 2020 ja tulemme keskitämme tulevaisuudessa sovellusominaisuudet yhteen sovellukseen. ”Haluamme varmistaa, että asiakkaamme löytävät Cramo-sovelluksen helposti ja että uudet ominaisuudet ovat heti käytettävissä, kun kaikki löytyy yhdestä paikasta. Tänä vuonna suunnitteilla on mm. julkistaa huollon tilausmahdollisuus suoraan sovelluksesta”, kertoo Aalto. 

Aiheet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.

Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 11 maassa ja noin 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 612,6 milj.€ (2019) ja Cramo-konserni työllistää n. 2600 henkilöä.

Yhteyshenkilö/-t

Elina Aalto

Elina Aalto

Head of Digital, Cramo Group Development & Management of Digital Channels +358 50 362 1024

Julkaisuun liittyvää sisältöä: