Seuraa Cramo Finland Oy

Cramo saa voimansa jatkossa vedestä

Lehdistötiedote   •   Kesä 18, 2018 08:02 EEST

Cramo Finland Oy on tehnyt Vattenfall Oy:n kanssa sopimuksen EPD-ympäristömerkityn vesisähkön toimittamisesta. Yhteistyö tukee Cramon kestävän kehityksen ohjelman tavoitteitta, joiden päämääränä on ympäristöstä huolehtiminen sekä kestävän kasvun ja toiminnan varmistaminen.

EPD-ympäristötuoteseloste (Environmental Product Declaration) perustuu kansainvälisiin ISO-standardeihin. Seloste listaa tuotteen ympäristövaikutukset sen koko elinkaaren ajalta. Järjestelmä on puolueettoman, kolmannen osapuolen verifioima. EPD-vesisähköllä on alkuperätakuu, joka varmentaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä.

Vastuullisuus on yksi Cramon strategian kulmakivistä. Tavoitteellisen toiminnan työkaluna on Cramo Care -ohjelma, joka etsii koko ajan myös uusia mahdollisuuksia, kohteita ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla vastuullisuutta voidaan entisestään lisätä.

”EDP-järjestelmän avulla voimme edistää ympäristötavoitteittemme toteutumista,” kertoo Cramo Finland Oy:n toimitusjohtaja Tatu Hauhio. ”Yhteistyö sopii hyvin kestävän kehityksen -ohjelmaamme. Meillä on käynnissä monia ympäristöhankkeita, kuten EcoFleet-tuotetarjonta. Sen valikoimassa on aiempaa vähäpäästöisempiä koneita ja laitteita vaihtoehtona perinteisemmille tuotteille.”

Vattenfall on Pohjoismaiden johtava sähkönmyyjä, joka tarjoaa yritysasiakkailleen EPD-sertifioitua uusiutuvaa energiaa.

”Vattenfall panostaa voimakkaasti uusiutuvan energian tuotantoon ja kestävään sähkön kulutukseen. Tavoitteenamme on olla fossiilivapaita yhden sukupolven kuluessa. Uskomme, että tämä on menestyksellisen liiketoiminnan edellytys ja myös linjassa asiakkaidemme odotusten kanssa”, Vattenfallin toimitusjohtaja Elina Kivioja sanoo.

Vesisähköä on alettu käyttää Cramon toimipisteissä kevään 2018 aikana. Uudistus koskee kaikkiaan 39:tä Cramon toimipistettä.

Lisätietoja:

Vattenfall Oy; Mika Mäntykenttä, asiakaspäällikkö/suurasiakkaat, puh. 040 867 9656, mika.mantykentta@vattenfall.com

Cramo Finland Oy; Hans Blomsted, Technical Director, puh. 050 578 0684, hans.blomstedt@cramo.com

Cramo Finland Oy is a subsidiary of Cramo Plc., Incorporated in 1953 and listed on the Helsinki Stock Exchange. Cramo is a full service rental company and its versatile service range includes state-of-the-art, electrification, lighting, construction site, security, remote control and access control services and training. Cramo Finland Oy has over 50 locations nationwide. The net sales for 2017 were EUR 130 million and the company had 480 employees.

Cramo Group serves construction companies, industry, public sector actors and consumers in 12 countries in the Nordic and Central and Eastern Europe. The company has over 220,000 rental equipment and more than 150,000 customers.

Cramo - the right choice.

Read more at  www.cramo.fi.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.