Ohita
Cramo mukana Maxpo-messuilla

Tiedote -

Cramo mukana Maxpo-messuilla

Maanrakennus- ja ympäristönhoitokoneiden näyttely Maxpo kokoaa jälleen 15 000 ammattilaista syyskuussa Hyvinkään lentokentälle. Myös Cramo on mukana 5.-7.9 järjestettävillä Maxpo-messuilla osastolla A10.

Maanrakennus- ja kunnossapitotyöt kustannustehokkaasti vuokrakalustolla

Cramon tuotevalikoimaan kuuluvat myös maanrakentamisessa sekä katujen ja muiden yleisten alueiden kunnossapidossa käytettävät koneet ja laitteet. Cramolta vuokratut koneet ovat tuttuja näkyjä esimerkiksi infrarakentamisen työmailla.

- Vuokrattavana on tela- ja pyöräalustaisia kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja niiden lisälaitteita, dumppereita, kurottajia ja niin edelleen. Asiakas saa meiltä jopa työmaan ohiajoliikenteen ohjaamisessa tarvittavat aidat ja liikennemerkit, tuotepäällikkö Aleksi Lampinen kertoo.

Alan uusinta teknologiaa maanrakennukseen

Cramon kone- ja lisälaitevalikoima uudistuu jatkuvasti, joten saatavilla on aina alan uusinta teknologiaa. Cramo kiinnittää huomiota myös koneiden ympäristöystävällisyyteen eli tuotevalikoimaan valitaan mahdollisimman vähäpäästöisiä koneita. Kaikkein pisimmälle ympäristöystävällisyys on viety EcoFleet-tuotekategoriassa, jossa on esimerkiksi akkukäyttöisiä koneita.

Lampinen korostaa, että vuokrakoneen pitkäaikainenkin käyttö on kustannustehokasta. Vuokraaja saa käyttöönsä laadukkaan, asiantuntevasti huolletun koneen, jonka huolto- ja ylläpitokuluista hänen ei tarvitse huolehtia. Pitkiä käyttökatkoksia ei synny, koska vikatilanteessa Cramo hoitaa koneen korjaamisen nopeasti paikan päällä tai toimittaa tilalle uuden koneen. Lisälaitteita voidaan vuokrata tarpeen mukaan lyhyemmäksi aikaa. Vuokrauksesta aiheutuvat kustannukset on helppo laskea etukäteen.

Aina käytössä tarpeita vastaava kunnossapitokalusto

Cramon asiakkaina on useita kuntia ja kaupunkeja, jotka vuokraavat kaluston katujen ja muiden yleisten alueiden kesä- ja talvikunnossapitoa varten. Vuokrakalustoa käyttävä asiakas välttyy isolta kertainvestoinnilta ja vanhenevan teknologian seisottamiselta käyttämättömänä osan vuotta.

- Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kalustokokonaisuuden, jolla kesä- tai talviaikainen kunnossapito onnistuu mahdollisimman hyvin ja mahdollisimman kustannustehokkaasti. Lisälaitteita voidaan lisätä tai vaihtaa tarpeen mukaan olosuhteiden muuttuessa, Lampinen sanoo.

Maxpo-messuilla cramolaiset tapaa osastolta A10, heti sisäänkäynnin läheisyydestä. Katso lisää www.maxpo.fi

Lisätiedot:

Aleksi Lampinen, tuotepäällikkö, maanrakennuskoneet ja kurottajat, 040 663 9092, aleksi.lampinen@cramo.com

Kaisa Tiira-Vahala
, markkinointipäällikkö, 040 768 4652, kaisa.tiira-vahala@cramo.com

Aiheet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä.

Cramo Finland Oy työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland