Ohita
​Cramo lanseeraa BIM:in Norjassa

Tiedote -

​Cramo lanseeraa BIM:in Norjassa

Digitalisaatio on selvä trendi rakennusalalla. Cramolla muovaamme parhaillaan laitevuokrauksen tulevaisuutta strategialla, joka laajentaa liiketoimintamalleja sekä kehittää uudenlaisia ja mullistavia ratkaisuja.

Taataksemme mahdollisimman hyvän kehittämisympäristön liiketoimintamme muuntamiseksi olemme perustaneet digitaaliseen muutokseen keskittyvän tiimin.

”Tulevaisuudessa asiakkaamme tekevät laitevuokraukset pääasiassa digitaalisia ratkaisuja käyttäen. Uskomme tämän vauhdittavan palveluamme valtavasti. Yksinkertaistaessamme asiakkaidemme työnkulkua teemme palveluksen paitsi asiakkaillemme myös itsellemme”, toteaa Cramo Groupin Martin Holmgren, Senior Vice President, Fleet Management.

Building Information Modeling, BIM, on rakennusalalla jo vakiintunut 3D-pohjainen menetelmä rakennusten ja infrastruktuurin suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. BIM tukee arvoketjua työn suunnittelussa, visualisoinnissa, seurannassa ja optimoinnissa kaikkien rakennusprosessin osapuolien kanssa. Palvelu mahdollistaa tehokkaamman suunnittelutyön, vähentää virheiden määrää ja parantaa viestintää työmaalla eri tiimien välillä.

Cramo haluaa olla kiinteästi mukana rakennusprojekteissa, ja tässä rakennuksen tietomallinnus, BIM, on tärkeää, koska sillä voidaan varmistaa koneiden saatavuus ja palvelutoiminnan tehokkuus.

Building Information Modeling otetaan Cramolla nyt käyttöön ensimmäiseksi Norjassa. ”Yhtenä ensimmäisistä toimijoista laitevuokrausalalla voimme nyt toimittaa valmiita IFC-tiedostoja, jotka sisältävät Cramon vuokrakoneita”, iloitsee Cramo Norjan myynti- ja markkinointijohtaja Thomas Astrup. ”Teimme video avataksemme asiakkaillemme, mistä BIM-palvelussa oikeastaan on kyse. Pro-Consultin kautta Cramo tarjoaa myös BIM-kioskien vuokrausta. Näiden BIM-kioskien avulla digitaalisiin piirustuksiin ja BIMiin pääsee käsiksi suoraan työmaalta.”

Aiheet


Cramo on Euroopan suurimpia vuokrausalan yrityksiä, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen, vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen. Cramo toimii 12 maassa ja sillä on noin 300 toimipistettä. Cramolla on noin 2 500 työntekijää, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 729,5 miljoonaa euroa. Cramo on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lue lisää: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup

Cramo is one of the largest rental services companies in Europe specialising in construction machinery and equipment rental and rental-related services as well as the rental of modular space. Cramo operates in about 300 depots in twelve countries. With a group staff around 2,500, Cramo's consolidated sales in 2017 was EUR 729.5 million. Cramo shares are listed on Nasdaq Helsinki Ltd. Read more: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland