Ohita
Cramo Finland Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Lehdistötiedote -

Cramo Finland Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Tuomas Myllynen aloitti Cramo Finland Oy:n toimitusjohtajana 6.5.2019.

Cramo Finland Oy:n uusi toimitusjohtaja tulee talon sisältä. Tuomas Myllysellä on yli kymmenen vuoden Cramo-ura takanaan, ja viimeisessä tehtävässään hän toimi myyntijohtajana. Lisäksi hän on työskennellyt Vuokraus-liiketoiminnan johtajana, IT-tiimin vetäjänä sekä julkisivupalveluiden tuotelinjan päällikkönä.Myllynen korvaa Tatu Hauhion Cramo Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtäviä koskien ja raportoi jatkossa Hauhiolle.

Tatu Hauhio jatkaa Cramon Finland ja Eastern Europe -segmentin johtajana, johon Cramo Finland Oy kuuluu. Hauhio ehti olla Cramo Finland Oy:n toimitusjohtajana 12 vuotta. Hän tulee jatkossa keskittymään Cramo-konsernin strategian ja prosessien jalkauttamiseen, sekä Finland ja Eastern Europe -segmentin maajohtajien tukemiseen.”Olen todella tyytyväinen päädyttyämme tähän ratkaisuun. Tuomas on ollut mukana johtamassa Cramon toimintaa jo usean vuoden ajan ja tuntee sekä yrityksen että liiketoimintamme läpikotaisin, mutta pystyy samalla tuomaan uusia näkökulmia ja painotuksia yrityksen johtamiseen”, kertoo Hauhio.


Lisätiedot

Kaisa Tiira-Vahala 
markkinointipäällikkö, Cramo Finland Oy, kaisa.tiira-vahala@cramo.com, p. 040 768 4652


Tatu Hauhio 
Executive Vice President, Finland and Eastern Europe, Cramo Group, tatu.hauhio@cramo.com, p. 040 570 1344.

Tuomas Myllynen
toimitusjohtaja, Cramo Finland Oy, tuomas.myllynen@cramo.com, p. 040 549 2311.

Aiheet


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä.

Cramo Finland Oy työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

Yhteyshenkilö/-t

Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652
Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311

Julkaisuun liittyvää sisältöä: