Ohita
Uusi logistiikkakeskus on vuokrausalan suurin.
Uusi logistiikkakeskus on vuokrausalan suurin.

Uutinen -

Vuokrausalan suurin logistiikkakeskus avasi ovensa

Vantaan vuokraamo ja muita Cramon toimintoja on jo siirtynyt palvelemaan asiakkaita Åbyhyn. Pääkonttori seuraa pian perässä.

Cramo rakennutti Vantaalle Åbyhyn vuokrausalan suurimman logistiikkakeskuksen. Ensimmäiset asukkaat, eli Vantaan vuokraamo, julkisivupalvelut ja mm. PK-seudun keskittämispiste, ovat jo päässeet aloittamaan toiminnan uusissa tiloissa. 

Vantaan vuokraamo palvelee tutulla porukalla 1.3. lähtien osoitteessa  Åbyntie 6, 01730 Vantaa. Muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. Kalliosolantien vanha vuokraamo palvelee vielä siirtymäajan, 12.3. saakka.

Vantaan Åbyssä on jatkossa myös Cramo Finlandin pääkonttori. Muutto tapahtuu kevään aikana. Tulevaisuudessa keskukseen yhdistetään useampia Cramon nykyisiä Etelä-Suomen toimintoja.  Asiakkaalle tämä tulee näkymään muun muassa parempana kaluston saatavuutena ja nopeampina toimituksina.

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland