Ohita
Vuokraus on kustannustehokasta

Uutinen -

Vuokraus on kustannustehokasta

Monelle jakamistalous on yhtä kuin Airbnb tai Uber, jotka ovat tehneet vuokraamisesta menestyvää bisnestä. Nämä yritykset edustavat uudenlaista ajattelutapaa, jossa välimatka palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä lyhenee.

Jos tarkkoja ollaan, Cramon vuokrausliiketoiminta on toteuttanut jakamistalouden henkeä jo 65 vuotta. Olemme iloksemme saaneet nähdä jakamis- ja vuokraustoiminnan kasvun myös muilla toimialoilla. Näyttää siltä, että yhä useampi yritysedustaja ja kuluttaja näkee vuokraamisen ostamista fiksumpana ja tehokkaampana vaihtoehtona.

Miksi juuri nyt?

Vuokrauspalveluiden kasvava tarve johtuu useista trendeistä ja niiden yhteisvaikutuksesta. Niitä ovat mm. väestörakenteen muuttuminen, kaupungistuminen, luonnonvarojen vähentyminen, kestävä kehitys, digitalisaatio ja jakamistalous.

Teollisuuden näkökulmasta katsottuna jakamistalous on kaikessa yksinkertaisuudessaan mullistavaa. Kun yritykset alkavat jakaa fyysisiä resursseja keskenään, he kannustavat myös muita yhdenmukaistamaan liiketoimintaansa jakamistalouden periaatteiden mukaisiksi.

Rakentamisen määrän lisäksi konevuokrauksen kasvun ajureina toimivat jakamisen hyödyt, sekä kokonaisratkaisujen ja palvelukonseptien tarve.

Mikä hyöty on vuokraamisessa?

On ilmiselvää, tehokkaasti hoidetulla jakamistaloudellaon positiiviset ympäristövaikutukset koko tuotteen elinkaaren ajan, resurssien synnystä ja valmistuksesta kuljetukseen ja loppukäyttöön sekä jätehuoltoon. Täydellisesti hyödynnetty, jatkuvassa käytössä oleva tuote täyttää joka suhteessa kestävän kehityksen periaatteet paremmin kuin sellainen, joka lojuu pitkiä aikoja käyttämättömänä.

Rakennusalan yritykset ovat tulleet enenevässä määrin tietoisiksi jätteiden keräyksen, erottelun ja kierrätyksen positiivisista ympäristövaikutuksista ja taloudellisuudesta, joskin osa vielä kipuilee käytännön toteutuksen kanssa. Suurin ongelma on jätteiden kokonaismäärän vähentäminen yhdessä sekajätteen vähentämisen ja hallinnan kanssa. Ei myöskään ole tavatonta, että jopa 20 prosenttia rakennustyömaan jätteestä on peräisinväliaikaista rakennuksista, jotka voidaan ainakin osittain korvata vuokrattavilla ratkaisuilla. 

Vuokrauspalveluja tarjoavat kumppanit voivat auttaa rakennustyömaita vähentämään ja kierrättämään jätettä, huolehtia elinkaarensa päähän tulleista laitteista sekä käyttää vaikutusvaltaansa vastuullisemmin tuotettujen ja kierrätettävien laitteiden promoamisessa.

Mitä saat, kun vuokraat Cramolta?

Keskittymistä

Olemme laitteiden ja konevuokrauksen ammattilaisia ja tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Se tarkoittaa, että sinä voit keskittyä olennaiseen, eli oman liiketoimintantasi kasvattamiseen.

Kustannustehokkuutta ja läpinäkyvyyttä

Jaa kustannukset muiden käyttäjien kanssa ja saat käyttöösi laadukkaimmat ja nykyaikaisimmat laitteet joutumatta sijoittamaan penniäkään omaa pääomaasi. Saat myös selkeän yleiskatsauksen kuluistasi ja voit helposti jakaa kustannukset eri projekteille ja työmaillesi.

Vapautta

Projektin edetessä tarpeet tapaavat muuttua. Meidän vuokraratkaisuillamme saat välittömästi palvelua ja tukea, ja voit helposti mukauttaa kalustosi uutta tarvetta vastaavaksi.

Saatavuus

Kun tarjolla on yli 230 000 vuokratuotteen valikoima 300 vuokraamossamme 14 maassa, voimme taata, että pystymme tarjoamaan sinulle ratkaisun mihin tahansa paikalliseen tarpeeseesi.


Katso lisää www.cramo.fi

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland