Ohita
Kauko-ohjattava Husqvarna PG 680 RC
Kauko-ohjattava Husqvarna PG 680 RC

Uutinen -

Vuokrattavana nykyaikaista lattianhiontatekniikkaa

Cramon vuokratuotevalikoimassa on nyt myös uusi edistyksellinen kauko-ohjattava Husqvarna PG 680 RC -lattianhiomakone, jonka avulla työ tehostuu ergonomisella tavalla.

Husqvarna PG 680 RC on ammattikäyttöön soveltuva erittäin tehokas ja helppokäyttöinen lattianhiomakone betonilattioille. Kone soveltuu betonilattioiden hiontaan, valmisteluun, kiillottamiseen sekä päällysteiden poistoon saneerauskohteissa. Laite sopii myös luonnonkivi- ja valumosaiikkipinnoille sekä märkä- ja kuivakäyttöön. Työn ajaksi ei tarvita tilojen täydellistä sulkemista.

Dual Drive -tekniikan avulla hionta on erittäin tehokasta ja monipuolista. Kauko-ohjattavuuden ansioista käyttö on vaivatonta ja työn jälki tasaista, käyttäjä voi hionnan aikana jopa valmistella seuraavia työvaiheita. Laitteen käyttö on ergonomista ja sen siirtäminen on helppoa: 680 mm hiontaleveyden ansiosta se mahtuu kaikista normaaleista oviaukoista. Yhdessä tehokkaan DC 6000 -pölynpoistolaitteen kanssa ympäristö pysyy kohtuullisen siistinä.

Kysy lisää Cramon rakennuskonevuokraamosta!

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland