Ohita
Vuokraa kalusto verkosta

Uutinen -

Vuokraa kalusto verkosta

Cramon uusi verkkovuokraamo aukesi joulukuun alussa. Nyt koneiden vuokraaminen käy helposti mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja palvelu toimii myös mobiililaitteissa.

Cramon asiakkaiden ei enää tarvitse odottaa aamuun saakka saadakseen asiansa hoidettua. Uudessa eCRent-verkkovuokraamossa voi tilata ja palauttaa tuotteita, sekä tarkastella tuotetietoja ja hintoja. Jos kaluston tarve tulee yllättäen, asiakas näkee verkkokaupasta heti, mitkä tuotteet ovat vapaana.

- Verkkopalveluiden suosio kasvaa jatkuvasti. Cramo haluaa olla konevuokrausalan edelläkävijä, ja siksi avasimme palvelumme myös verkossa. Verkkovuokraamon suunnittelu alkoi vuonna 2015, ja osa asiakkaistamme on ollut mukana testaamassa pilottiversioita tammikuusta 2016 alkaen. Heiltä saamamme palautteen perusteella kehitimme palvelun, joka vastaa asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman monipuolisesti, kertoo Cramon asiakaspalvelupäällikkö Tuomas Haapalainen.

ASIAKKAAT VOIVAT tehdä tilihakemuksen verkkovuokraamoon joko verkkopankkitunnuksilla Cramon verkkosivuilla tai täyttämällä verkosta löytyvän lomakkeen ja viemällä sen Cramon toimipisteelle. Lomakkeita löytyy myös Cramon toimipisteiltä. Cramon eCRent-verkkovuokraamosta asiakas näkee laskunsa, vuokraamansa koneet työmaittain, sekä niiden palautuspäivät. Palautuspäivän lähestyessä eCRent lähettää asiakkaalle ilmoituksen. Näin koneita ei unohdu käyttämättöminä työmaille, ja myöhemmin asiakas voi halutessaan myös pidentää vuokrausaikaa palvelun kautta.

- Asiakas näkee verkkovuokraamosta aina ajantasaisen valikoiman. Tällä hetkellä palvelussa on vuokrattavissa 400 konetta. Asiakkaidemme toiveesta lisäämme jatkuvasti tuotteita verkkoon ja myöhemmin palvelusta tulevat löytymään kaikki Cramon vuokratuotteet, Haapalainen lupaa.

Asiakas voi tilata kaluston suoraan työmaalle, tai noutaa sen valitsemastaan Cramon toimipisteestä. Jos tuote vaatii asennuksen, asiakas voi jättää Cramolle yhteydenottopyynnön, jolloin Cramon toimipiste ottaa yhteyttä asiakkaaseen.

VERKKOVUOKRAAMO ON suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Jos asiakkaalle kuitenkin herää kysymyksiä verkkopalvelua koskien, hän voi kysyä apua Cramon asiakaspalvelukeskuksesta tai toimipisteeltä.

Cramo eCRent sisältää kattavat tiedot tuotteista ja tuotetietoja myös päivitetään jatkuvasti.

- Tuotteiden yhteyteen ovat tulossa myös esimerkiksi nostinten ulottumakaaviot sekä asennus- ja käyttöohjeet, Haapalainen kertoo.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland