Seuraa Cramo Finland Oy

Vuokra-Pekat yhdistyy Cramoon 1.1.2017

Uutinen   •   Joulu 21, 2016 13:07 EET

Vuokra-Pekkojen asiakkaille tutut vuokraamot palvelevat 1.1.2017 alkaen nimillä Cramo Espoo ja Cramo Malmi.

Vuokra-Pekat Oy yhdistyy vuodenvaihteessa Cramo Finland Oy:öön, jolloin Vuokra-Pekkojen nimi poistuu käytöstä.

- Vuokra-Pekat Oy on tunnettu palvelevana ja luotettavana rakentajan kumppanina, jolta saa nopeasti käyttöön laadukkaat työkalut ja -laitteet. Yhdistämällä voimavarat saamme jatkossa tarjottua molempien yritysten asiakkaille entistäkin monipuolisemman tuote- ja palveluvalikoiman sekä laajemman toimipisteverkoston, lupaa Cramon toimitusjohtaja Tatu Hauhio.

Koneiden ja laitteiden lisäksi Cramo vuokraa siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa nykyaikaisia rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. olosuhdehallinta-, julkisivu-, sähköistys-, valaistus-, työmaatila-, turvallisuus, etävartiointi- ja kulunvalvontapalvelut sekä koulutus.

Tuotteiden selaaminen ja tilaaminen sujuu helposti uudessa verkkovuokraamossa osoitteessa www.cramo.fi, puhelimitse tai paikan päällä Suomen laajimmassa vuokraamoverkostossa. Rakennuskonevuokraamo Cramo palvelee kaikki rakentamisen, remontoinnin ja kunnossapidon tarpeet, kuten työmaat, rakennusyritykset, teollisuuden ja yksityiset rakentajat. Vuokra-Pekkojen asiakkaille tutut vuokraamot palvelevat osoitteissa:

Cramo Espoo
Mänkimiehentie 8 *
02780 Espoo
p. 010 661 1500

Cramo Malmi
Kankiraudantie 4
00700 Helsinki
p. 010 661 1550

Sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@cramo.com.

* Cramon Suomenojan ja Vuokra-Pekkojen Kauklahden vuokraamot yhdistyvät ja avaavat 1.3.2017 uusissa tiloissa osoitteessa Mänkimiehentie 4, 02780 Espoo.