Ohita
– Tervetuloa asioimaan kanssamme, vuokraamoesimiehet Petri Tapiola (kesk.) ja Tomi Ringman (oik.) sekä vuokraamotyöntekijä Aki Peltola toivottavat.
– Tervetuloa asioimaan kanssamme, vuokraamoesimiehet Petri Tapiola (kesk.) ja Tomi Ringman (oik.) sekä vuokraamotyöntekijä Aki Peltola toivottavat.

Uutinen -

Uusi laajempi toimipiste avautui Espooseen

Maaliskuun alussa Cramo avasi uuden avaran toimipisteensä Mänkimiehentie 4:ssa, Espoon Vanttilassa. Samalla Cramon ja aiemman Vuokra-Pekkojen toiminta sulautuivat yhden katon alle.

- Meillä on täällä nyt selkeämmät ja isommat tilat, joista tarjoamme kaikki Cramon palvelut asiakkaillemme, esittelevät vuokraamoesimiehet Petri Tapiola ja Tomi Ringman.

Cramon aiempi toimipiste Espoon alueella sijaitsi Suomenojalla. Yhtiöön vuodenvaihteessa yhdistyneen Vuokra-Pekkojen Espoon toimipiste sijaitsi noin 200 metrin päässä nykyisestä. Yhteensä Mänkimiehentiellä työskentelee noin kymmenen hengen palveleva tiimi.

Mänkimiehentielle on keskitetty erityisesti Cramon tuenta- ja kaidekalustoa pääkaupunkiseudun alueelta. Aiemmin tuenta- ja kaidekalusto oli keskitetty Tuusulan toimipisteeseen.

- Toimitamme keskitetyn kaluston kuljetusautoilla suoraan asiakkaille tai muihin toimipisteisiimme noudettavaksi, joten asiakkaamme saavat tismalleen samat palvelut kaikista pääkaupunkiseudun toimipisteistämme, Ringman huomioi.

Aiemmalla Vuokra-Pekoilla toiminta oli keskittynyt Etelä-Suomeen. Yhtiö oli markkinajohtaja pölynhallinnan palvelukokonaisuudessa ja se oli erikoistunut myös rakennustyömaiden kaide- ja tuentakalustoon sekä olosuhdehallintaan. Nyt nämä samat palvelut ovat saatavilla laajasti Cramon toimipisteistä kautta maan.

Toimitukset onnistuvat jopa tunnin sisällä

Suurimpia Cramon asiakaskohteita pääkaupunkiseudulla ovat tällä hetkellä Pasilan Triplan ja kauppa- ja elämyskeskus REDIn rakennustyömaat. Myös Espoon uuden Lippulaiva-kauppakeskuksen rakentamisessa käytetään monipuolisesti Cramon kalustoa.

Normaalisti asiakkaat tekevät tilaukset päivää tai paria ennakkoon, mutta pääkaupunkiseudun tiheä toimipisteverkosto mahdollistaa myös pikatoimitukset.

- Tarvittaessa laitamme kuljetuksen matkaan vaikka tunnin sisällä, jos asiakkaalla on kova kiire, Tapiola kertoo.

Kaikki palautettava kalusto tarkastetaan jokaisen vuokrauskerran jälkeen ja sitä huolletaan säännöllisesti. Mänkimiehentiellä työskentelee kolme henkeä huollossa, ja lisäksi kaide- ja tuentakaluston käsittelyssä on oma porukkansa.


Cramon verkkokauppa palvelee sinua 24/7

Tuotteiden ja palveluiden tilaaminen sujuu helposti puhelimitse tai paikan päällä Suomen laajimmassa vuokraamoverkostossa.

- Kannattaa ehdottomasti myös käydä tutustumassa uuteen verkkokauppaamme, joka on auki ympäri vuorokauden. Siellä tuotetiedot ovat helposti selailtavissa ja selkeästi esillä. Vuokraaminen ja kaluston palautus onnistuu verkkokauppamme avulla myös aukioloaikojen ulkopuolella, Ringman vinkkaa.Cramo Espoo pähkinänkuoressa
    Osoite Mänkimiehentie 4, Espoo.

    Avoinna klo 7-16.

    Työntekijöitä noin 10 ja hallipinta-alaa noin 1 500 m2.

    Toimipiste palvelee kaikissa rakentamisen, remontoinnin ja kunnossapidon tarpeissa niin uusia kuin vanhojakin Cramon asiakkaita. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme monipuolisia rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja.
    Espooseen on keskitetty erityisesti Cramon tuenta- ja kaidekaluston varastointi pääkaupunkiseudulla.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland