Seuraa Cramo Finland Oy

Työmaalogistiikkapalveluilla tehokkuutta ja säästöjä

Uutinen   •   Loka 02, 2019 10:51 EESTCramo tarjoaa uudenlaisia työmaalogistiikkapalveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin saada asiat sujumaan kustannustehokkaammin, turvallisemmin ja aikataulussa.

Onnistuneen rakennushankkeen edellytyksenä on toimivat rakennusmateriaalien toimitukset, jotka on koordinoitu ja aikataulutettu henkilöresurssit ja kalusto huomioiden. Ajoneuvojen, materiaalien ja henkilöstön liikkumista rakennustyömaalla ja sen ulkopuolella ohjaavan rakenteen selkeys tekee työympäristöstä turvallisemman ja tehokkaamman. Jäsennelty työmaalogistiikan hallinta, työmaalla tapahtuva perehdytys ja yhtenäinen viestintämalli takaavat turvallisen ja sujuvan prosessin.

Materiaalivirtojen keskittäminen ja yhdistäminen vähentävät työmaalle saapuvien kuljetusten määrää ja pienentää siten ympäristökuormitusta.

Uusi kokonaisvaltainen lähestymistapa logistiikkaan

Cramon työmaalogistiikkapalvelut tarjoavat kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka tuottaa lisäarvoa niin kehitys- ja suunnitteluvaiheessa kuin työmaalla, koko projektin elinkaaren ajan.

Cramo haluaa uusilla palveluillaan pienentää asiakkaan kustannuksia, lyhentää läpimenoaikoja, vähentää ympäristövaikutuksia ja olla mukana tekemässä asiakkaidensa työympäristöistä turvallisempia. Palvelut sujuvoittavat päivittäisiä prosesseja, mutta sen lisäksi ne parantavat tuottavuutta myös laajemmassa mittakaavassa.

Tarjooma kattaa kaksikymmentä eri palvelua viiden pääalueen sisällä, jotka ovat esisuunnittelu, työmaapalveluiden hallinta, kuljetusten koordinointi, logistiikka työmaalla sekä materiaalien hallinta.

TYÖMAALOGISTIIKKAPALVELUT

  • Esisuunnittelu | Projektikohtaiset tarpeet dokumentoidaan, ja logistiikka- ja viestintämallien pohjalta laaditaan hyvin koordinoitu kokonaisuus, joka lyhentää toimitusaikoja.
  • Työmaapalveluiden hallinta | Logistiikkaratkaisuja tarkistetaan jatkuvasti tuotantosuunnitelmaan verraten ja muutoksista kerrotaan kaikille sidosryhmille. Keskitymme tähän jatkuvaan suunnittelutyöhön, joten asiakas pysyy aina ajan tasalla ja voi keskittyä täysin omaan tuotantoonsa.
  • Kuljetusten koordinointi | Koordinoidut toimitukset takaavat oikean ajoituksen ja vähentävät työtapaturmien riskiä. Suunnittelu- ja seurantatyökalun avulla voi laatia yhteiskuljetusmalleja ja siten säästää ympäristöä.
  • Logistiikka työmaalla | Materiaalien sujuva kulku kuormien purkamisesta asennusalueelle poistaa pullonkaulat. Siisti työmaa estää materiaalien ja kaluston päätymisen väärään paikkaan. Selkeä liikenteenohjaus parantaa työmaan turvallisuutta.
  • Materiaalien hallinta | Vastaanotettavien tuotteiden tarkastus ja optimoitu varastointi ehkäisevät materiaalien katoamisen, vaurioitumisen tai päätymisen väärään paikkaan. Materiaalien saatavuuden parantaminen älykkäiden varastointialueiden ja ennakoivien täydennysten avulla sekä mahdollisesti kokoamalla materiaalit valmiiksi paketeiksi, vähentävät niiden etsimiseen kuluvaa aikaa työntekijöiltä.

Lisätietoja työmaalogistiikkapalveluista:

Tommi Kivimäki +358407029075 ja Aki Parkman +358405374616

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.