Ohita
Tuusulan huolto on avoinna arkisin klo 7-22. Kesä-elokuussa korjaamo palvelee klo 7-16.
Tuusulan huolto on avoinna arkisin klo 7-22. Kesä-elokuussa korjaamo palvelee klo 7-16.

Uutinen -

Tuusulan huolto siirtyi kaksivuorotyöhön

Tuusulan huolto pyrkii palvelemaan asiakkaita ja vuokrausta entistä paremmin ja laajentaa aukioloaikojaan. Samalla korjaamo varautuu liikevaihdon kasvuun ja tehostaa toimintaansa. Ajatuksena on korjata päivällä rikkoutuneet koneet illan aikana, jolloin ne ovat vuokrattavissa seuraavana aamuna. 

Tuusulan huolto on ollut kuukauden verran auki kahdessa vuorossa kello 7−22, tosin kesäaikana kesäkuusta elokuun loppuun työskennellään vain päivävuorossa kello 7-16. Vuorot menevät tunnin verran päällekkäin kevään aikana. Tilannetta päivitetään syksyllä saatujen kokemusten perusteella.

Kahteen vuoroon siirtyminen on muutos, joka vaatii totuttelua. Hyvänä asiana on koettu iltavuoron työrauha. Illalla voi keskittyä rauhassa huoltotehtäviin, kun ei tarvitse lähteä välillä työmaakeikoille. 

Osittain kaksivuorotyön uudet käytännöt ovat vielä rakenteilla. Kun palapelin kaikki palaset on saatu kohdalleen, on tuloksena joustavasti asiakkaita palveleva huoltoyksikkö.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland