Ohita
Tuusulan huolto on avoinna arkisin klo 7-20.
Tuusulan huolto on avoinna arkisin klo 7-20.

Uutinen -

Tuusulan huolto palvelee kahdessa vuorossa

Tuusulan huolto palvelee asiakkaita ja vuokrausta entistäkin paremmin, kun aukioloaikoja laajennettiin keväällä kahteen vuoroon. Toiminta tehostuu, kun päivällä rikkoutuneet koneet korjataan illan aikana ja ne ovat taas vuokrattavissa seuraavana aamuna.

Syksyllä kaksivuorojärjestelmää päivitettiin keväällä saatujen kokemusten perusteella. Iltavuoro työskentelee nyt klo 12-20, vuorot menevät päivällä muutaman tunnin päällekkäin. 

Hyvänä asiana on koettu iltavuoron työrauha. Illalla voi keskittyä rauhassa huoltotehtäviin, kun ei tarvitse lähteä välillä työmaakeikoille.

Kaksivuorotyön uusia käytäntöjä kehitetään edelleen syksyn aikana, jotta tuloksena on asiakkaita joustavasti palveleva huoltoyksikkö.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland