Ohita
Toiminta Cramossa korona-epidemian aikana

Uutinen -

Toiminta Cramossa korona-epidemian aikana

Ohjeita tarkennettu 23.3.2020. Me Cramossa pyrimme osaltamme vähentämään koronaviruksen leviämistä ja varmistamaan henkilöstömme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme terveyden ja turvallisuuden koronavirusepidemian aikana. 

Cramon varautumissuunnitelman mukaisesti työntekijämme eivät tee ulkomaan matkoja ja minimoimme myös kotimaan matkustamisen. Palvelemme ensisijaisesti digitaalisesti, ja kohdatessa pidämme etäisyyttä toisiin emmekä kättele. Käsihygieniaan ja koneiden puhdistukseen käytetään entistä enemmän huomiota.

Seuraamme ja noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja muiden viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Vuokraamomme ovat auki normaalisti

Haluamme varmistaa normaalin asiakaspalvelun. Hoidamme kaluston toimitukset ja palautukset ja muun asiakaspalvelun tavalliseen tapaan.

Vuokraamoissamme on tarjolla käsidesiä aina kun se on mahdollista. Emme kättele epidemian aikana ja pidämme muihin 1 metrin etäisyyden.

Tarjoiluja vuokraamoissa on vähennetty tartuntariskin välttämiseksi.

Emme tule työpaikalle sairaana, ja toivomme, ettet sinäkään vieraile vuokraamoissamme sairaana. 

Palvelemme mahdollisimman paljon digitaalisesti


Pyrimme palvelemaan ensisijaisesti digitaalisesti. Myyntihenkilöstömme saa kiinni puhelimella ja sähköpostitse (kts. myynnin yhteystiedot). Voit myös soittaa haluamaasi vuokraamoon sopiaksesi haluamasi kaluston vuokrauksesta, kuljetuksesta tai palautuksesta (kts. vuokraamojen yhteystiedot). Asiakaspalvelumme auttaa normaalisti p. 010 661 6190Verkkopalvelustamme saat sekä vuokrattua että palautettua kalustoa. Halutessasi voit myös jättää tarjouspyynnön nettisivujemme lomakkeen kautta.


Pyrimme viestimään mahdollisimman nopeasti tilanteen muutoksista.

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311