Ohita
Prätkäletka kiersi elokuussa kouluja Haukiputaalta Lappiin asti
Prätkäletka kiersi elokuussa kouluja Haukiputaalta Lappiin asti

Uutinen -

Taikuri ilahdutti koulukiusaamisen vastaisella kiertueella

Cramo osallistui alkusyksyllä koulukiusaamisen vastaiseen työhön sponsoroimalla taikurin Motoristit koulukiusaamista vastaan -järjestön kiertueelle. Elokuun puolivälissä startannut kiertue alkoi Haukiputaalta, jonka jälkeen motoristit vierailivat Pohjois-Suomen ja Lapin kouluissa Nuorgamia myöten. – Kouluvierailut toteutetaan niin, että ilmoitamme jäsenillemme kokoontumispaikan, jonne kaikki halukkaat motoristit voivat tulla. Sieltä ajamme letkassa koululle, jossa oppilaat ovat pihalla vastassa. Tämän jälkeen pidämme juhlasalissa puheen, jossa kerromme positiivisessa hengessä siitä, miten motoristit eivät kiusaa toisiaan. Lopuksi taikuri esiintyy ja oppilaat pääsevät pihalle ihmettelemään moottoripyöriä, kertoo järjestön varapuheenjohtaja Tomi Keto-Tokoi

Tapahtumien yhteydessä oppilaat tekevät myös kiusaamattomuuslupauksen. Motoristien vierailut ovat kouluille ilmaisia, mutta jotta tapahtuma voidaan järjestää, pääpuhujan matkakustannukset ja taikurin palkkio katetaan joko koulujen määrärahoista tai lahjoitusvaroin. – Olimme yhteydessä Cramoon, sillä etsimme isoa, valtakunnallisesti toimivaa yhteistyökumppania. Cramolla on merkittävä osuus siinä, että Lapin kiertueen toteuttaminen oli mahdollista, Keto-Tokoi kiittelee. Cramolle on tärkeää tukea kiusaamisen vastaista toimintaa.

– Kiusaaminen on vakava ongelma, joka jättää elinikäiset jäljet. Motoristit ovat tehneet vapaaehtoisvoimin upeaa työtä, jota Cramo haluaa olla tukemassa. Kaikkien aikuisten ja lasten tulisi olla yhtä rohkeita ja puuttua kiusaamiseen, kannustaa Cramo Finlandin viestintäpäällikkö Maiju Nupponen.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä: