Seuraa Cramo Finland Oy

Sukupuolten välinen tasa-arvo vahvistaa Cramon tulevaisuuden kehitystä

Uutinen   •   Elo 18, 2020 08:00 EEST

Me Cramossa pyrimme luomaan jokaiselle cramolaisille miellyttävän työympäristön, jossa vaalitaan monimuotoisuutta ja edistetään yhtäläisten mahdollisuuksien tarjoamista, ja jossa kokemukset, taidot ja kyvykkyydet ovat linjassa asiakkaidemme nykyisten ja tulevien tarpeiden kanssa. Sukupuolten välisen tasa-arvon edistäminen on ollut osa strategiaamme jo vuosien ajan ja päämäärä on tärkeä myös asiakkaidemme keskuudessa.

Tässä artikkelissa kerromme kolmen esimerkin kautta, miten Cramo edistää sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumista vuokrauskonealalla. Kerromme myös miten vastaamme asiakkaidemme vaatimuksiin monimuotoisesta työyhteisöstä.

#1 Tavoitteemme on kasvattaa naispuolisten työntekijöiden osuutta henkilöstössämme. Vuonna 2019 Cramossa asetettiin tavoitteeksi, että operationaalisissa toiminnoissa naisten osuus olisi 15 ja johtajistossa 20 prosenttia vuoteen 2023 mennessä. Tavoitteiden toteutumista seurataan globaalilla tasolla ja maayhtiöittäin ja toimenpiteet on laadittu osana liiketoimintasuunnitelmaa ja budjetointiprosessia. Viime strategiakaudella vuosina 2017-2019, naispuolisten johtajien määrää nousi 12 prosentista 17 prosenttiin.

#2 Ehkäisemme kaikkia syrjinnän ja häirinnän muotoja. Code of Conduct -toimintaohjeemme ohjaa päivittäistä työtämme. Siinä esitellään esimerkiksi syrjinnän ja häirinnän ehkäisyn toimintatapoja, joiden sisäistäminen on jokaisen henkilöstön jäsenen velvollisuus. Henkilöstöä on rohkaistu kertomaan epäasialliseen käyttäytymiseen liittyvistä epäilyistä esimiehelle tai henkilöstöpäällikölle. Epäilyn voi kirjata myös ilmiantojärjestelmään, jota hallinnoi ulkopuolinen toimija. Järjestelmä takaa ilmoittajalle täyden anonymiteetin.

#3 Vastaamme asiakkaidemme vaatimuksiin monimuotoisuudesta ja sukupuolten tasa-arvosta ja kehitämme myös jatkuvasti uusia tapoja vastata näihin vaatimuksiin. Yhtenä esimerkkinä projekti, jossa olemme yhdessä muutamien suurimpien asiakkaidemme kanssa kehittäneet työmaataukotiloihin ratkaisuja, jotka muun muassa mahdollistavat erilliset pukutilat miehille ja naisille.

Olemme Cramossa vakuuttuneita siitä, että sukupuolten välisen tasa-arvon edistäminen ja samanlaisten kehittymismahdollisuuksien tarjoaminen kaikille sukupuolesta, iästä ja taustasta riippumatta on avain yrityksemme menestykseen!

Lue lisää Cramon arvoista https://www.cramo.fi/fi/yritys/tietoa-Cramosta/kestava-kehitys

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.