Ohita
Tammikuussa Suvi Jyrkiäinen kutsuttiin mukaan Cramo Urheiluakatemiaan, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua.
Tammikuussa Suvi Jyrkiäinen kutsuttiin mukaan Cramo Urheiluakatemiaan, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua.

Uutinen -

​Rata-autoilija Suvi Jyrkiäisen kisakausi on startannut

Cramo Urheiluakatemiaan kuuluva rata-autoilija, Suvi Jyrkiäinen, kertoo tuoreissa kuulumisissaan, että kisakausi on alkanut. Toukokuun alussa Suvi osallistui Botniaringin kisoihin.

- Perjantai ajettiin koko päivä harjoituksia, ja auto sekä kierrosajat vaikuttivat hyvältä. Lauantaina päivä alkoi warm upilla ja aika-ajolla, joissa molemmissa oli vauhti hukassa. Aika-ajosta tuli sija 12 molempiin lähtöihin, johon en ollut yhtään tyytyväinen. Kisalähdöissä pääsin kuitenkin ajamaan kunnolla kilpaa, mutta molemmista lähdöistä tulin sijalla 13 maaliin. Tästä on suunta vain ylöspäin, Suvi kertoo.

Seuraava kisa koittaa Ahvenistolla 3-4.6. ja sitä ennen homma jatkuu Mazdan alustan säätämisellä kotiradalla Ahvenistolla treeneissä, jatkaa Suvi.

Cramo toivottaa valtavasti onnea ja menestystä Suville tuleviin koitoksiin! 


16-vuotias rata-autoilija, Suvi Jyrkiäinen, on toisen polven autourheilija Hämeenlinnasta. Äiti Minna Sillankorva on moninkertainen naisten rallin Suomenmestari ja Maailmanmestari vuodelta 1991. Jyrkiäinen on solminut Mazdan maahantuojan kanssa kahden vuoden sopimuksen ja ajaa kaudet 2017-2018 V1600-luokkaa Mazda2:lla. Suvin tavoitteena on edetä lajin huipulle ja päästä ulkomaille kilpailemaan. Tammikuussa Suvi kutsuttiin mukaan Cramo Urheiluakatemiaan, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua.

Lue lisää Cramon sponsoroinnista

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: