Seuraa Cramo Finland Oy

Rata-autoilija Suvi Jyrkiäinen Hämeenlinnasta liittyi Cramo Urheiluakatemiaan

Uutinen   •   Helmi 28, 2017 14:00 EET

Suvi Jyrkiäisen äiti Minna Sillankorva on 80- ja 90-lukujen suomalainen rallitähti, joten autourheilu on Jyrkiäisellä veressä.

Rata-autoilija Suvi Jyrkiäinen kutsuttiin mukaan Cramon sponsorointiohjelmaan nuorille urheilijoille.

16-vuotias rata-autoilija on toisen polven autourheilija Hämeenlinnasta. Äiti Minna Sillankorva on moninkertainen naisten rallin Suomenmestari ja Maailmanmestari vuodelta 1991. Jyrkiäinen on solminut Mazdan maahantuojan kanssa kahden vuoden sopimuksen ja ajaa kaudet 2017-2018 V1600-luokkaa Mazda2:lla. Tavoitteena on edetä lajin huipulle ja päästä ulkomaille kilpailemaan.

- Aloitin autourheilun vuonna 2016, ja saavutin V1600-luokan Paras Tulokaskuski –palkinnon. Olin luokan nuorin kuljettaja, ja kuskeja oli kaikenikäisiä 60-vuotiaaseen saakka. Kesät ajan rataa, ja talvikausi menee fyysistä kuntoa harjoittaessa sekä simulaattorilla ja jäällä ajamisessa, ja valmistautuessa tulevaan kauteen, Jyrkiäinen kertoo.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista. Nuoret edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän päämääränään on nousta maailman huipulle. Nuoret hyötyvät Urheiluakatemiasta muun muassa saamalla näkyvyyttä itselleen ja lajilleen Cramon kautta. Akatemialaisuus auttaa nuoria myös muiden yhteistyökumppaneiden etsimisessä.

- Urheiluakatemia tukee Cramon arvomaailmaa. Osana Cramon yhteiskuntavastuun toimintasuunnitelmaa on edistää liikuntakulttuuria ja nuorisotyötä Suomessa. Seuraamme aktiivisesti nuorisourheilua ja haluamme rakentaa Suomea niin rakennustyömailla kuin tukemalla nuoria, lupaavia urheilutähtiäkin, sanoo Cramo Finlandin Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen

Cramo kutsui Jyrkiäisen lisäksi Urheiluakatemiaansa tänä vuonna Omar Harbin, lajinaan Taekwondo, ja Aleksi Lukkarisen, lajinaan vapaaottelu.

Lue lisää Cramon sponsoroinnista

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.