Ohita
Cramo uudistaa laskutuslisäkäytäntöään poistamalla erillisen pienlaskutuslisän.
Cramo uudistaa laskutuslisäkäytäntöään poistamalla erillisen pienlaskutuslisän.

Uutinen -

Laskutuslisäkäytäntö uudistuu - erillinen pienlaskutuslisä poistuu

Uudistamme laskutuskäytäntöjämme huhtikuun alusta alkaen. Jatkossa emme enää veloita asiakkailtamme pienlaskutuslisää.

Kun yritysasiakkaan laskun summa on 85 euroa tai sen yli, laskutuslisä on 8 euroa. Alle 85 euron laskusta veloitamme 12 euron laskutuslisän.

Yksityisasiakkailta emme peri laskutuslisää, kun laskun summa on 85 € tai sen yli. Alle 85 euron laskuista veloitamme 4 euron laskutuslisän.

Laskutuslisien yhteissumma saattoi aiemmin olla yhteensä 16 euroa per lasku; aiemmin perimme asiakkailtamme 6 euron laskutuslisän lisäksi alle 85 euron laskuista 10 euron suuruisen pienlaskutuslisän.

- Yksi kuluvan vuoden painopisteistämme on taata asiakkaillemme erinomainen asiakaskokemus. Erillisen pienlaskutuslisän poistaminen on yksi keinoista, joilla lisäämme asiakkaidemme tyytyväisyyttä Cramoa kohtaan, kertoo Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tatu Hauhio.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland