Ohita
Voittajajoukkue Lassila & Tikanoja
Voittajajoukkue Lassila & Tikanoja

Uutinen -

​Perinteinen Cramo Hockey cup pelattiin kymmenennen kerran

Cramo järjesti perinteisen Cramo Hockey cupin Helsingin Jäähallissa lauantaina 4. maaliskuuta. Turnauksen herruudesta kisasivat Cramon lisäksi NCC, Lemminkäinen, PEAB, Fira, Lujatalo, Kreate ja Lassila & Tikanoja. Lemminkäisen kolme vuotta jatkunut voittoputki katkesi, kun viime vuonna pronssille päässyt Lassila & Tikanoja vei finaalissa voiton Lujatalolta maalein 3-2. Lemminkäinen ja Cramo taistelivat pronssista ja peli päättyi Lemminkäisen voittoon maalein 4-1.

- Olin itse mukana viidettä kertaa ja voitto maistui oikein hyvältä, kun salkussa oli entuudestaan kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Järjestelyt ja tunnelma olivat tälläkin kertaa oikein hyvät ja pääsin tapaamaan paljon vuosien varrella kertyneitä lätkätuttuja 47 lätkää pelatun vuoden jälkeen, kertoo Pentti Muhonen voittajajoukkue Lassila & Tikanojalta.

- Oli hienoa saada tänä vuonna mukaan myös infrapuolen asiakas, Kreate. Kreatelaiset ymmärsivät heti turnauksen hengen ja pääsivät menoon kiinni muiden mukana. Laitoimme tänä vuonna tarkoituksella Lemminkäisen NCC:n kanssa samaan lohkoon jotta Lemminkäisellä olisi kovempi työ nousta kärkeen. Se kaatui tosin omaan niskaamme kun hävisimme pronssin Lemminkäiselle, nauraa Cramon joukkueessa hyökkääjänä pelannut Jaakko Hakula.

Hakulan mukaan turnaus oli tänä vuonna poikkeuksellisen tasainen. Pelien jälkeen rentouduttiin hyvän ruoan ja iltaohjelman parissa jäähallin Petoklubilla. Lujatalolta pelaajia oli tullut Pohjois-Pohjanmaalta Haapajärveltä ja Kärsämäeltä asti, mikä kertoo siitä että Cramo Hockey cup on odotettu ja asiakkaidemme keskuudessa arvostettu tapahtuma, Hakula tiivistää.

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland