Seuraa Cramo Finland Oy

​Perinteinen Cramo Hockey cup pelattiin kymmenennen kerran

Uutinen   •   Maalis 10, 2017 13:24 EET

Voittajajoukkue Lassila & Tikanoja

Cramo järjesti perinteisen Cramo Hockey cupin Helsingin Jäähallissa lauantaina 4. maaliskuuta. Turnauksen herruudesta kisasivat Cramon lisäksi NCC, Lemminkäinen, PEAB, Fira, Lujatalo, Kreate ja Lassila & Tikanoja. Lemminkäisen kolme vuotta jatkunut voittoputki katkesi, kun viime vuonna pronssille päässyt Lassila & Tikanoja vei finaalissa voiton Lujatalolta maalein 3-2. Lemminkäinen ja Cramo taistelivat pronssista ja peli päättyi Lemminkäisen voittoon maalein 4-1.

- Olin itse mukana viidettä kertaa ja voitto maistui oikein hyvältä, kun salkussa oli entuudestaan kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Järjestelyt ja tunnelma olivat tälläkin kertaa oikein hyvät ja pääsin tapaamaan paljon vuosien varrella kertyneitä lätkätuttuja 47 lätkää pelatun vuoden jälkeen, kertoo Pentti Muhonen voittajajoukkue Lassila & Tikanojalta.

- Oli hienoa saada tänä vuonna mukaan myös infrapuolen asiakas, Kreate. Kreatelaiset ymmärsivät heti turnauksen hengen ja pääsivät menoon kiinni muiden mukana. Laitoimme tänä vuonna tarkoituksella Lemminkäisen NCC:n kanssa samaan lohkoon jotta Lemminkäisellä olisi kovempi työ nousta kärkeen. Se kaatui tosin omaan niskaamme kun hävisimme pronssin Lemminkäiselle, nauraa Cramon joukkueessa hyökkääjänä pelannut Jaakko Hakula.

Hakulan mukaan turnaus oli tänä vuonna poikkeuksellisen tasainen. Pelien jälkeen rentouduttiin hyvän ruoan ja iltaohjelman parissa jäähallin Petoklubilla. Lujatalolta pelaajia oli tullut Pohjois-Pohjanmaalta Haapajärveltä ja Kärsämäeltä asti, mikä kertoo siitä että Cramo Hockey cup on odotettu ja asiakkaidemme keskuudessa arvostettu tapahtuma, Hakula tiivistää.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.