Seuraa Cramo Finland Oy

Omar Harb Pirkkalasta liittyy Cramo Urheiluakatemiaan

Uutinen   •   Maalis 07, 2017 14:00 EET

Kaksi SM-kultaa helmikuun alussa voittanut Harb tähtää nyt EM- ja MM-kilpailuihin.

Taekwondo-lupaus Omar Harb kutsuttiin mukaan rakennuskonevuokraamo Cramon sponsorointiohjelmaan nuorille urheilijoille.

16-vuotias Omar kuuluu Pirkanmaalla toimivaan Black Eagle Taekwondo –seuraan. Harbin Suurimpiin saavutuksiin viime vuodelta kuuluu EM-hopea joukkuemurskauksesta, SM-kulta -68kg ottelussa ja SM-pronssi murskauksesta.

- Aloitin Taekwondon yhdeksänvuotiaana, ja treenaan kuusi kertaa viikossa. Vyöarvoni on 1. Dan musta vyö, ja minut valittiin vuonna 2016 Suomen Taekwondon maajoukkueeseen. Juuri nyt valmistaudun useisiin kisoihin, mm. huhtikuussa Bulgariassa järjestettäviin EM-kilpailuihin ja myöhemmin syksyllä Irlannissa järjestettäviin MM-kilpailuihin, Harb kertoo.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista. Nuoret edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän päämääränään on nousta maailman huipulle. Nuoret hyötyvät Urheiluakatemiasta muun muassa saamalla näkyvyyttä itselleen ja lajilleen Cramon kautta. Akatemialaisuus auttaa nuoria myös muiden yhteistyökumppaneiden etsimisessä.

- Seuraamme aktiivisesti nuorisourheilua ja haluamme rakentaa Suomea niin rakennustyömailla kuin tukemalla nuoria, lupaavia urheilutähtiäkin. Urheiluakatemia tukee Cramon arvomaailmaa. Osana Cramon yhteiskuntavastuun toimintasuunnitelmaa on edistää liikuntakulttuuria ja nuorisotyötä Suomessa, sanoo Cramo Finland Oy:n Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen

Cramo kutsui Urheiluakatemiaansa tänä vuonna Harbin lisäksi Aleksi Lukkarisen, lajinaan vapaaottelu, ja Suvi Jyrkiäisen, lajinaan rata-autoilu.

Lue lisää Cramon sponsoroinnista

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.