Ohita
Näin asiakkaat kuvailevat Cramon palvelua: ”Lupaukset ja aikataulut ovat pitäneet. Työntekijöiden ammattitaito ja palveluasenne ovat kohdallaan.”
Näin asiakkaat kuvailevat Cramon palvelua: ”Lupaukset ja aikataulut ovat pitäneet. Työntekijöiden ammattitaito ja palveluasenne ovat kohdallaan.”

Uutinen -

​NPS-luku kertoo suositteluhalukkuudesta

Cramo käyttää asiakastyytyväisyyden mittaamiseen kansainvälisesti tunnettua ja laajasti käytettyä nettosuositteluindeksiä, eli NPS-mittaria (Net Promoter Score). NPS on asiakaskokemuksen mittaustapa, jossa suosittelijoiden määrästä vähennetään ei-suosittelijoiden määrä, ja jäljelle jää NPS-luku. Tämä luku kertoo käytännössä sen, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Cramoa vielä senkin jälkeen, kun suosittelijoista on vähennetty ne, jotka eivät suosittele.

NPS-luku voi olla mitä tahansa lukujen -100–100 väliltä. Mitä korkeampi lukema on, sitä useampi asiakkaamme suosittelisi Cramoa kollegoilleen ja tuttavilleen. Toukokuun mittauksessa Cramon NPS-luku oli 53 %.

- Yli 50 NPS-lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä tuloksena, mutta kehitettävääkin toki edelleen löytyy. Tulokset eivät sellaisenaan johda mihinkään, vaan niitä on käytettävä toiminnan kehittämiseen. Cramolla jokainen vastaus käsitellään eri toiminnoissa, ja käynnistetään toimenpiteet asiakastyytyväisyyden parantamiseksi, lupaa vuokrauspäällikkö Jarkko Malén.


NPS-kyselyyn vastaaminen auttaa meitä palvelemaan sinua entistäkin paremmin


NPS on otettu käyttöön, koska haluamme tehdä asiakkaan arjesta helpompaa ja kehittää toimintaamme entistä asiakaslähtöisempään suuntaan.

Lähetämme kuukausittain satunnaiselle otokselle Cramon asiakkaita sähköpostikutsun, jossa pyydämme arvioimaan suoritustamme ja ehdotuksia kuinka voisimme parantaa asiakaskokemusta jatkossa. NPS-kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, mutta se on nopea tapa antaa palautetta ja auttaa meitä palvelemaan sinua jatkossa entistä paremmin. Mikäli et halua saada NPS-kyselyä voit kieltää NPS-viestit saamastasi sähköpostikutsusta.

Voit antaa palautetta myös palautelomakkeella.


Näin asiakkaat kuvailevat Cramon palvelua:

”Cramolla autetaan valitsemaan oikeat koneet ja nostimet tarpeen mukaan”
”Asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua, hymyssä suin :)”
”Lupaukset ja aikataulut ovat pitäneet. Työntekijöiden ammattitaito ja palveluasenne ovat kohdallaan.”

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland