Seuraa Cramo Finland Oy

​NPS-luku kertoo suositteluhalukkuudesta

Uutinen   •   Touko 31, 2017 08:00 EEST

Näin asiakkaat kuvailevat Cramon palvelua: ”Lupaukset ja aikataulut ovat pitäneet. Työntekijöiden ammattitaito ja palveluasenne ovat kohdallaan.”

Cramo käyttää asiakastyytyväisyyden mittaamiseen kansainvälisesti tunnettua ja laajasti käytettyä nettosuositteluindeksiä, eli NPS-mittaria (Net Promoter Score). NPS on asiakaskokemuksen mittaustapa, jossa suosittelijoiden määrästä vähennetään ei-suosittelijoiden määrä, ja jäljelle jää NPS-luku. Tämä luku kertoo käytännössä sen, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Cramoa vielä senkin jälkeen, kun suosittelijoista on vähennetty ne, jotka eivät suosittele.

NPS-luku voi olla mitä tahansa lukujen -100–100 väliltä. Mitä korkeampi lukema on, sitä useampi asiakkaamme suosittelisi Cramoa kollegoilleen ja tuttavilleen. Toukokuun mittauksessa Cramon NPS-luku oli 53 %.

- Yli 50 NPS-lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä tuloksena, mutta kehitettävääkin toki edelleen löytyy. Tulokset eivät sellaisenaan johda mihinkään, vaan niitä on käytettävä toiminnan kehittämiseen. Cramolla jokainen vastaus käsitellään eri toiminnoissa, ja käynnistetään toimenpiteet asiakastyytyväisyyden parantamiseksi, lupaa vuokrauspäällikkö Jarkko Malén.


NPS-kyselyyn vastaaminen auttaa meitä palvelemaan sinua entistäkin paremmin


NPS on otettu käyttöön, koska haluamme tehdä asiakkaan arjesta helpompaa ja kehittää toimintaamme entistä asiakaslähtöisempään suuntaan.

Lähetämme kuukausittain satunnaiselle otokselle Cramon asiakkaita sähköpostikutsun, jossa pyydämme arvioimaan suoritustamme ja ehdotuksia kuinka voisimme parantaa asiakaskokemusta jatkossa. NPS-kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, mutta se on nopea tapa antaa palautetta ja auttaa meitä palvelemaan sinua jatkossa entistä paremmin. Mikäli et halua saada NPS-kyselyä voit kieltää NPS-viestit saamastasi sähköpostikutsusta.

Voit antaa palautetta myös palautelomakkeella.


Näin asiakkaat kuvailevat Cramon palvelua:

”Cramolla autetaan valitsemaan oikeat koneet ja nostimet tarpeen mukaan”
”Asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua, hymyssä suin :)”
”Lupaukset ja aikataulut ovat pitäneet. Työntekijöiden ammattitaito ja palveluasenne ovat kohdallaan.”

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.