Ohita
Asiakastarina: Nopea ja reagointikykyinen kumppani takaa onnistumisen

Uutinen -

Asiakastarina: Nopea ja reagointikykyinen kumppani takaa onnistumisen

Peab on luottanut Cramon palveluun monesti. Jo pelkästään tällä hetkellä Peab Oy:n Helsingin yksikön korjauspuolella on käynnissä useampi kohde, joihin Cramo toimittaa kalustoa ja palveluita. Yksi näistä on Unioninkatu 14, joka valmistui helmikuussa 2020.

Hotelli U14 Helsinki on nyt auki

Peabin korjausrakentamisen kohteessa Helsingin Unioninkatu 14:ssa käytettiin Cramon palveluita erityisesti työmaan perustamisvaiheessa. Kyseiseen kohteeseen valmistui hotelli, jossa on myös kokoustiloja, ravintola, cocktail-baari, sauna ja kuntosali. Cramo on toimittanut kohteeseen kulunhallintaratkaisuja, joiden avulla voitiin muun muassa seurata henkilöiden kulkua työmaalla. Lisäksi toimitettiin sähköistys- ja asennuspalveluita ja muuta kalustoa.

Asiakaslähtöisyys valttikorttina

Unioninkadun vastaavalla mestarilla Toni Aaltosella on kokemusta Cramon kanssa toimimisesta vuodesta 2013 lähtien. Hänen mukaansa yhteistyö Cramon kanssa on toiminut vuosien saatossa hyvin ja erityisen tyytyväinen Aaltonen on ollut asiakaspalveluun ja Cramon yhteyshenkilöön. ”Pääasiallisen kontaktoinnin Cramoon päin hoitaa yleensä työnjohtaja, mutta jos työmaalla on tullut joku kiireellinen ongelma, niin olen avun saanut Cramon kautta nopeasti. Mielestäni asiakaslähtöisyys on Cramon valttikortti,” kertoo Aaltonen ja jatkaa, ”On aina voinut vaan soittaa ja vaikka ei olisi ollut Cramon ykkösosaamisaluetta, niin ainakin heidän kauttaan on löytynyt jokin kontakti, mihin ottaa yhteyttä”. Esimerkiksi edellisellä työmaalla Cramolla ei ollut valmista ratkaisua tarvittavaan paloilmoitinjärjestelmään, mutta cramolaisten kautta saatiin kontakti toiseen toimijaan, joka tällaisen järjestelmän tarjosi ja näin ongelma saatiin ratkaistua.

Nopeus ratkaisee

Cramon verkkopalvelu on ollut Peabilla eniten työnjohtajien väline. Kiiretilanteessa Aaltonen suosii perinteisesti puhelinta tai sähköpostia, jolloin saa nopeasti henkilökohtaisen avun Cramolta. Nopea reagointikyky saa häneltä kiitosta: ”Vaikka välillä olisi kiire ja hektistä, niin Cramolta on aina reagoitu nopeasti. Esimerkiksi Unioninkadun työmaalla varastokontit piti saada parin päivän varoitusajalla ja ne löytyivätkin ja toimitettiin työmaalle asennettuna”.

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa noin 16 000 henkeä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. www.peab.fi

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland