Ohita
Ixolift-henkilönostin (vas.) on turvallinen vaihtoehto tikkaille ja telineille. Ecolift-mastonostinta ei tarvitse ladata, sillä se toimii käsin veivaamalla.
Ixolift-henkilönostin (vas.) on turvallinen vaihtoehto tikkaille ja telineille. Ecolift-mastonostinta ei tarvitse ladata, sillä se toimii käsin veivaamalla.

Uutinen -

Näillä viidellä Cramon luottotuotteella työt sujuvat turvallisesti

Cramo esittelee viisi luottotuotetta, joilla työ sujuu helposti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Ixolift 400 S -henkilönostin

Ixolift on turvallinen vaihtoehto tikkaille ja telineille. Nostinpainaa 140 kiloa, joten siirtely onnistuu yhden hengen voimin. Laitetta voi käyttää sisätiloissa. Ixoliftin työskentelykorkeus voidaan säätää kaasujousen avulla neljään metriin. Suurin sallittu työkuorma on 150 kiloa. Työtason koko on 526 x 556. Nostimessa on automaattiset turvajarrut.

Power Tower Ecolift -mastonostin

Ecolift-mastonostin on monikäyttöinen ja ympäristöystävällinen henkilönostin. Sisätiloihin tarkoitettu Ecolift on turvallinen vaihtoehto tikkaille, korokkeille ja pienille rakennustelineille. Aina valmis nostin ei käytä akkuja tai sähköä, joten sitä ei myöskään tarvitse ladata. Se sopii hyvin esimerkiksi sairaaloiden, elintarviketeollisuuden, lääketeollisuuden, myymälöiden ja rakennustyömaiden käyttöön. 305 kiloa painavan Ecoliftin työskentelykorkeus on 4,2 metriä, kun työtaso on 2,2, metrin korkeudella. Nostinta on kevyt ja nopea veivata käsin, koska maston sisällä on kaasujousi. Kori nousee ylös 15:ssä sekunnissa.

Combisafe-lastausjärjestelmä

Combisafe-lastausjärjestelmään kuuluvat porraskiinnike, 6-askelmaiset, kokoon taittuvat ja säädettävät työmaaportaat ja kaiteet sekä telinekiinnikkeet. Lastausjärjestelmän avulla voi muodostaa helpon ja turvallisen kulun esimerkiksi rekan tai perävaunun lavalle. Järjestelmän uusin osa on porraskiinnike. Lastausjärjestelmä tuo lastaukseen sujuvuutta ja lisää merkittävästi työturvallisuutta.

Vepe Lifeline -putoamissuojausjärjestelmä

Putoamissuojausjärjestelmässä kaksi henkilöä voi työskennellä samanaikaisesti vaakasuuntaisessa ankkuripisteköydessä. Järjestelmä koostuu väli- ja ulkoseinäelementteihin valmistusvaiheessa asennetuista Hilma-holkeista ja Sami-seipäästä. Järjestelmää käytetään rakennustyömaalla vaativissa vaakamuotin asennustöissä. Seipäät sijoitetaan niin, että Lifeline-turvaliinan jänneväli on korkeitaan 20 metriä.

Plant Nappy® -valuma-allas

Työmaan ympäristöturvallisuutta lisäävät Plant Nappy -valuma-altaat, joita voi käyttää esimerkiksi generaattorien ja kompressorien kanssa. Altaan ainutlaatuinen rakenne kerää alusmattoon koneista valuvat öljyt ja polttoaineet, mutta sadevesi valuu pois. Joustava allas muotoutuu alustan mukaiseksi. Perässä vedettävä generaattori tai muu pyörien päällä oleva laite on helppo saada altaan päälle sen pehmeän reunan yli. Altaan pohjalla oleva matto voidaan vaihtaa uuteen tai poistaa neste esimerkiksi mankeloimalla se. Valikoimassa on kolmea kokoa. 

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland