Seuraa Cramo Finland Oy

Monipuolinen kalusto ja nopeat toimitukset ovat Cramon valtti – myös verkkopalvelu saa asiakkaalta kiitosta

Uutinen   •   Maalis 19, 2020 14:15 EET

Lehto Tilojen työnjohtaja on erityisen tyytyväinen Cramon vuokralaitteiden hyvään saatavuuteen ja toimitusnopeuteen.

Haanojan uuden päiväkodin rakennusprojekti toteutettiin yhdessä Cramon kanssa ja uusi päiväkoti otettiin käyttöön 2.3.2020. Päiväkodin käyttöön rakennettiin lapsille jopa oma viljelypiha. Uudessa päiväkodissa on tilat 120 lapselle.

Lehto Tilat Oy rakentaa toimitilojen lisäksi myös hyvinvointitiloja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Näitä ovat hoivakodit, senioriasunnot, koulut, päiväkodit sekä terveysasemat. Toiminta kattaa koko Suomen ja tällä hetkellä esimerkiksi uusia päiväkoteja on rakenteilla 3-4 yksikköä. Yksi rakennettavista päiväkodeista oli Haanojan uusi päiväkoti Kouvolassa, jonka rakennuksesta vastasi vastaava työnjohtaja Jouni Orava. Haanojan päiväkodin työmaalle Cramolta vuokrattiin kalustoa varsin monipuolisesti - muun muassa lämmitys- ja kuivauskalustoa sekä työmaan nostimet.

Julkisivupellitys käynnissä.

Kuten työmailla yleensä, myös Haanojan päiväkodin työmaalla on sattunut ja tapahtunut. Orava kertoo, kuinka esimerkiksi yhdessä vaiheessa lattialämmitysvaihtimen kytkemisessä oli ongelmia, mutta onneksi Cramo– ja sitä myöden apu – oli lähellä. Työmaalle toimitettiin pikaisella aikataululla uudet liitosletkut ja ongelma saatiin ratkaistua.

Kalusto valmiina asennettavaksi.

Cramolta saa tarvittavat laitteet kattavasti ja nopeasti – myös verkosta

Henkilökohtaisesti Jouni Oravalla on kokemusta yhteistyöstä Cramon kanssa nykyisellä työnantajallaan noin 4 vuotta ja aikaisempien työnantajien palveluksessa jo ennen tätä, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Vaikka pääosin Lehto Groupissa käytetään omaa vuokrauspalvelua, niin vuokraustarpeita katsotaan myös Cramon tarjoomasta. “Olen erityisen tyytyväinen Cramossa siihen, että tarvittavat laitteet saa nopeasti. Lisäksi lähes poikkeuksetta tarvittavat laitteet myös löytyvät valikoimasta,” Orava kertoo

Cramon verkkovuokraamoon Jouni Orava on hyvinkin tyytyväinen. Sivusto on näppärä käyttää ja sieltä näkee nopeasti tuotteiden kuvat, tiedot, käyttöohjeet ja hinnat. Lisäksi tuotelistaukset saa järjestelmästä nopeasti ja helposti.

Tutustu Cramon verkkopalveluun tästä 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.