Ohita
Mirva Virta on innostunut muumimukien keräilystä.  Muumeissa häntä viehättää hahmojen monimuotoisuus.
Mirva Virta on innostunut muumimukien keräilystä. Muumeissa häntä viehättää hahmojen monimuotoisuus.

Uutinen -

Mainio päivä vapaalla: Mirva metsästää muumimukeja

Mirva tuli Cramolle töihin Vuokra- Pekkojen yrityskaupan kautta vuoden vaihteessa. Nyt hän on tutustunut uuteen työpaikkaansa, työkavereihinsa ja työtehtäviin. Mirva työskentelee Rental-tukitiimissä helpdeskissä Vantaan Kalliosolantiellä. Vuokraamoalalle Mirva tuli vuonna 2010.

– En ole ennen ollut näin isossa yrityksessä töissä. Pienessä yrityksessä tein lähes kaikkea eli reskontrasta asiakaspalveluun ja laskutukseen. Nyt työnkuvani on selvempi. Näin on ehdottomasti parempi, Mirva miettii.

Mirva aloittaa mielellään työpäivän jo seitsemältä. Näin hän pääsee autolla työpaikalle ennen pahinta ruuhkaa ja päivän päätteeksi kotiin ajoissa.

– Kotona avaan radion, laitan kahvin tippumaan ja käyn läpi päivän postin. Ja tietysti paijaan kahta mustaa kissaani. Minulla on aina ollut kissa, en niin sanotusti puhu koiraa, vaikka niistäkin pidän, Mirva selvittää.

Mirva väittää, ettei harrasta juuri mitään, mutta totuus on toinen. Jos kotona oleilua, lukemista, leffoja ja musiikin kuuntelua ei edes lasketa, on lista silti pitkä. Mirva käy laskettelemassa, kuuluu VPK:n naisosastoon, kiertää kirppareita ja hoitaa omakotitalon pihaa. Viime kesänä satoa tuli niin omista tomaateista, kurkuista kuin yrteistäkin.

– Nyt viljely jää vähemmälle, kun aloitamme rakennustyöt. Laajennamme taloa ja rakennamme lisäksi pihalle reilun sadan neliön kokoisen hallin, jossa yrittäjäavopuolisoni voi toteuttaa projektejaan, Mirva kertoo.

Yksi harrastus on Mirvalle ylitse muiden, nimittäin muumimukien keräily. Kotona rakkaimmat yksilöt ovat vitriinissä ja tuplakappaleet käytössä. Kaikkiaan mukeja on noin 150.

– Minulta puuttuu muutamia alkukauden mukeja ja erikoisuuksia, kuten Fazer-muki, joka voi maksaa jopa 5 000 euroa. Nyt kierrän kirpputoreja, jotta löytäisin puuttuvia kappaleita kohtuullisen edullisesti.

Mirva ihastui muumeihin jo pienenä, kun äiti luki hänelle tarinoita. Tove Jansson on yksi Mirvan ihailemista ja arvostamista ihmisistä.

– Muumeihin on helppo samaistua. Välillä tietää, että nyt on mörkömäinen olo, tai tuntuu kuin olisi Pikku Myy tai Muumimamma.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland