Seuraa Cramo Finland Oy

Mainio päivä vapaalla: Innokas golfmies

Uutinen   •   Syys 30, 2016 14:00 EEST

"Jos palkkaa työntekijän, kannattaa viedä hänet golfkentälle sillä siinä näkee ihmisestä niin hyvät kuin huonotkin puolet", Antti Ylihärsilä kertoo.

ANTTI YLIHÄRSILÄ

MITÄ TEKEE: Antti aloitti vuonna 2007 Lujatalon aluepäällikkönä. Sitä ennen mies työskenteli muun muassa Seicon Oy:ssä, jonka perustamisessa hän oli mukana 80-luvun loppupuolella. Antti teki yhteistyötä Rakentajain Konevuokraamon kanssa jo Seiconin aikana, joten Cramo on hänelle tuttu yritys monen  vuosikymmenen ajalta. Antti asuu Pohjanmaalla Lapuan kaupungissa, mutta työt vievät hänet Uudellemaalle kolmena tai neljänä päivänä viikossa. Enimmäkseen miehen päivät kuluvat erinäisissä palavereissa toimistolla ja työmailla vieraillessa. Hän liikkuu paljon autolla, ja vuodessa kilometrejä kertyykin mittariin noin 80 000. Työnsä takia Antti joutuu olemaan paljon poissa kotoa, joten vaimo pitää kotia pystyssä yksinään tai kylässä käyvän, vanhemman pojan kanssa.

SUHDE CRAMOON: Antilla on Cramon kanssa pitkä yhteinen historia. Cramo on hänen mielestään hyvin innovaatinen yritys, joka keksii ja kehittää koko ajan uusia kuvioita palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin. 

–Teen Uudellamaalla paljon yhteistyötä Cramon aluepäällikön Jari Pelkosen kanssa, ja yhteistyö on sujunut todella hyvin. Koen, että Cramo pitää lupauksensa, enkä ole työmailla käydessäni kuullut valituksia Cramon toiminnasta. Niinhän se on, että jos perästä ei kuulu mitään, hommat on tehty kuten sovittu.

HARRASTUKSET: Antin vapaa-aika kuluu suurelta osin omakotitalon ylläpitoon liittyvissä puuhissa. Lisäksi mies golfaa mielellään, ja hänellä on rivitalo-osake Lappajärven golfkentän vieressä. Lajin pariin Antti päätyi poikiensa kautta. Vuosia sitten hänen poikansa osallistuivat ohjattuun golfvalmennukseen. Kuljettaessaan poikia golfkentälle ja takaisin Antti päätti itsekin suorittaa Greencard-kurssin, jotta pääsisi pelaamaan, kun pojat olivat harjoituksissa. Antti pitää golfia hienona lajina, johon kuuluvan tasoitussysteemin ansiosta eritasoisetkin pelaajat voivat kilpailla keskenään. Eikä laji ole enää niin elitistinen kuin monet luulevat, vaan sen harrastaminen on nykyään suhteellisen edullista. Antti kuvaileekin onnistunutta vapaapäiväänsä sellaiseksi, jolloin hän voi rauhassa jättää puhelimen kotiin ja lähteä johonkin urheilutapahtumaan tai konserttiin.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.