Ohita
"Jos palkkaa työntekijän, kannattaa viedä hänet golfkentälle sillä siinä näkee ihmisestä niin hyvät kuin huonotkin puolet", Antti Ylihärsilä kertoo.
"Jos palkkaa työntekijän, kannattaa viedä hänet golfkentälle sillä siinä näkee ihmisestä niin hyvät kuin huonotkin puolet", Antti Ylihärsilä kertoo.

Uutinen -

Mainio päivä vapaalla: Innokas golfmies

ANTTI YLIHÄRSILÄ

MITÄ TEKEE: Antti aloitti vuonna 2007 Lujatalon aluepäällikkönä. Sitä ennen mies työskenteli muun muassa Seicon Oy:ssä, jonka perustamisessa hän oli mukana 80-luvun loppupuolella. Antti teki yhteistyötä Rakentajain Konevuokraamon kanssa jo Seiconin aikana, joten Cramo on hänelle tuttu yritys monen  vuosikymmenen ajalta. Antti asuu Pohjanmaalla Lapuan kaupungissa, mutta työt vievät hänet Uudellemaalle kolmena tai neljänä päivänä viikossa. Enimmäkseen miehen päivät kuluvat erinäisissä palavereissa toimistolla ja työmailla vieraillessa. Hän liikkuu paljon autolla, ja vuodessa kilometrejä kertyykin mittariin noin 80 000. Työnsä takia Antti joutuu olemaan paljon poissa kotoa, joten vaimo pitää kotia pystyssä yksinään tai kylässä käyvän, vanhemman pojan kanssa.

SUHDE CRAMOON: Antilla on Cramon kanssa pitkä yhteinen historia. Cramo on hänen mielestään hyvin innovaatinen yritys, joka keksii ja kehittää koko ajan uusia kuvioita palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin. 

–Teen Uudellamaalla paljon yhteistyötä Cramon aluepäällikön Jari Pelkosen kanssa, ja yhteistyö on sujunut todella hyvin. Koen, että Cramo pitää lupauksensa, enkä ole työmailla käydessäni kuullut valituksia Cramon toiminnasta. Niinhän se on, että jos perästä ei kuulu mitään, hommat on tehty kuten sovittu.

HARRASTUKSET: Antin vapaa-aika kuluu suurelta osin omakotitalon ylläpitoon liittyvissä puuhissa. Lisäksi mies golfaa mielellään, ja hänellä on rivitalo-osake Lappajärven golfkentän vieressä. Lajin pariin Antti päätyi poikiensa kautta. Vuosia sitten hänen poikansa osallistuivat ohjattuun golfvalmennukseen. Kuljettaessaan poikia golfkentälle ja takaisin Antti päätti itsekin suorittaa Greencard-kurssin, jotta pääsisi pelaamaan, kun pojat olivat harjoituksissa. Antti pitää golfia hienona lajina, johon kuuluvan tasoitussysteemin ansiosta eritasoisetkin pelaajat voivat kilpailla keskenään. Eikä laji ole enää niin elitistinen kuin monet luulevat, vaan sen harrastaminen on nykyään suhteellisen edullista. Antti kuvaileekin onnistunutta vapaapäiväänsä sellaiseksi, jolloin hän voi rauhassa jättää puhelimen kotiin ja lähteä johonkin urheilutapahtumaan tai konserttiin.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland