Ohita
Cramon johto palkitsi toimipisteen henkilöstön. Kuvassa oikealta vuokrauksen johtaja Tuomas Myllynen, vuokrauspäällikkö Juha Tenhovirta, toimitusjohtaja Tatu Hauhio, vuokraamoesimies  Mika Harmanen ja vuokraamotyöntekijä Kristian Lundqvist.
Cramon johto palkitsi toimipisteen henkilöstön. Kuvassa oikealta vuokrauksen johtaja Tuomas Myllynen, vuokrauspäällikkö Juha Tenhovirta, toimitusjohtaja Tatu Hauhio, vuokraamoesimies Mika Harmanen ja vuokraamotyöntekijä Kristian Lundqvist.

Uutinen -

Lohjan toimipiste kruunattiin vuoden vuokraamoksi

Rakennuskonevuokraamo Cramo palkitsee vuosittain parhaiten menestyneen oman ja yrittäjävetoisen vuokraamon sekä asennuspalvelun. Kisaan osallistuvat kaikki lähes 60 vuokraamoa kautta maan, myös Cramon yrittäjävetoiset pisteet. Cramon viime vuoden parhaiten menestynyt oma toimipiste sijaitsee Lohjalla ja yrittäjä Kauhajoella.

Vuoden vuokraamo on Cramon sisäinen kilpailu, jossa vuokraamot kautta maan kilpailevat keskinäisestä kunniasta. Cramon parhaaksi omaksi toimipisteeksi valikoitui Lohja ja yrittäjävetoiseksi toimipisteeksi Kauhajoki. Toista kertaa palkittiin myös vuoden asennus, joka oli tällä kertaa Vaasassa. Vuoden parantajana palkittiin Seinäjoki.

Menestystä mitataan tarkasti kuukausittain. Kisassa menestyminen edellyttää hyvää onnistumista taloudellisissa mittareissa mitattuna, mutta erittäin tärkeä merkitys on myös hyvin hoidetulla asiakaspalvelulla.

– Pelkkä hyvä liikevaihto ja tulos eivät riitä voittoon, vaan mittareina ovat myös muun muassa asiakastyytyväisyys, työturvallisuus ja laatutekijät. Kiinnitämme huomiota kaluston kuntoon, reklamaatioihin, testiasiakkaiden antamiin arvioihin sekä siihen menevätkö laskutukset kerralla oikein. Kisassa ei pärjää, jos ei pysty lunastamaan asiakaslupaustamme mainiota päivää työmaalla, tiivistää Cramo Finland Oy:n vuokrauksen johtaja Tuomas Myllynen.

Lohjalla sijaitsevan toimipisteen pyörittämisestä vastaavat vuokraamoesimies Mika Harmanen ja vuokraamotyöntekijä Kristian Lundqvist iloitsevat voitosta.

– Lohja on ollut kasvukunta, mutta väestönkasvu ja rakentaminen on hiipunut viime vuosina. Vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta olemme onnistuneet kääntämään toiminnan menestyksekkääksi panostamalla asiakaspalveluun ja työn systemaattiseen seurantaan. Menestyksen eteen on tehtävä töitä herkeämättä joka kuukausi, koko vuoden, voittajat summaavat.

Cramo Kauhajoen toimipiste palkittiin vuoden 2017 parhaana yrittäjäpisteenä.

Vuoden asennuskilpailu järjestettiin nyt toista kertaa. Asennuspäällikkö Mikko Rinnasto kertoo, että myös Vuoden asennuksessa menestyminen edellyttää hyvää onnistumista taloudellisissa mittareissa mitattuna.

– Erittäin tärkeä merkitys on kuitenkin myös yhteistyöllä eri osastojen välillä.Kun sekä asennus, myynti että vuokraus pelaavat yhteen, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta palvelua, Rinnasto summaa.

Koko toimipisteen henkilöstö palkitaan maineen ja kunnian lisäksi myös yhteisellä matkalla. Voittajat pääsevät jo perinteeksi muodostuneelle palkintomatkalle jääkiekon MM-kilpailuihin. Viime vuonna Cramon parhaat matkasivat Pietariin ja tämän vuoden voittajat lähtevät toukokuussa Pariisiin kannustamaan Suomea.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland