Ohita
Cramo toimitti työmaalle myös kokonaisvaltaisen kosteusmittausjärjestelmän.
Cramo toimitti työmaalle myös kokonaisvaltaisen kosteusmittausjärjestelmän.

Uutinen -

Asiakastarina: Lappeenrannan uusi oikeustalo valmistui - Cramo mukana

Uusi oikeustalo valmistui

Lappeenrannan uuden oikeustalon rakennusprojekti alkoi lokakuussa 2018 vanhan teletalon purkutöillä. Oikeustalo valmistui ja otettiin käyttöön keväällä 2020.

Lappeenrannan oikeustalon rakennusprojektissa yhteistyön koordinoinnista vastasi muun muassa rakennuttamiseen, valvontaan ja kiinteistönprojektinjohtoon keskittynyt Ramboll CM Oy. Projektin työmaapäällikkönä toimi Jarmo Virtanen.

Työmaapalveluita laidasta laitaan

Cramon kanssa tehtiin Lappeenrannan projektissa monenlaista yhteistyötä. ”Oikeustalon työmaalle Cramo valittiin työmaapalvelu-urakoitsijaksi julkisen kilpailutuksen jälkeen”, toteaa työmaapäällikkö Virtanen, ja jatkaa: ”Kohde vaati monenlaista olosuhteiden hallintaa. Cramo ottikin hoitaakseen kuivaukset, lämmitykset ja kosteusmittaukset sekä huolehti pölynhallinnasta. Tarvitsimme Cramolta työmaalle myös kokonaisvaltaisen kosteusmittaussuunnitelman ja seurannan, jossa käytimme eGate-järjestelmää”.

Lisäksi Cramo toimitti kohteeseen Cramo Control-kulunvalvontajärjestelmän sekä aidat ja portit, hoiti sähköistyksen ja valaistuksen, teki talvella lumityöt, tyhjensi kuormalavat ja toimitti alueelle toimistotilat.

Cramon lyhyt vastausaika kerää kiitosta

Virtanen kertoo, että yhteistyö Cramon kanssa on toiminut pääsääntöisesti hyvin etenkin työmaapalveluiden osalta. Erityiskiitoksen Virtanen antaa Cramon lyhyelle vastausajalle. ”Työmailla on yleisesti säästytty suuremmilta ongelmilta, mutta jos työmaalla on esimerkiksi sattunut vesivahinko, on imurointi suoritettu Cramon taholta nopealla aikataululla”.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland