Ohita
Kurottajavalikoimassa on tarjolla sekä ketteriä erikoiskurottajia että järeämpiä 35 metriin ulottuvia laitteita.
Kurottajavalikoimassa on tarjolla sekä ketteriä erikoiskurottajia että järeämpiä 35 metriin ulottuvia laitteita.

Uutinen -

Kurota korkealle

Cramon monipuolinen kurottajapalvelu tarjoaa niin pieniä erikoiskurottajia, pyöriviä koneita kuin 35 metrin korkeuteen ulottuvan Magni RTH 5.35 -kurottajankin.

Teollisuudessa ja työmailla on usein vaativia asennuskohteita ja projekteja, joissa tarvitaan monipuolisesti varusteltuja kurottajia. Cramon maanrakennusliiketoimintaa vetävä Joni Ihalainen mainitsee kurottajien käyttökohteiksi tavallisten rakennustyömaiden lisäksi esimerkiksi metallirakenteiden asennukset ja siltatyömaat.

— Kurottajia tarvitaan siellä, missä pitää nostaa tavaroita ja ihmisiä korkealle, tai ulottua pitkälle. Kalusto on tarpeen niin rivitalotyömailla kuin suurissa teollisuuskohteissakin.

Cramo vahvisti logistiikka- ja kurottajapalveluitaan viime keväänä, kun se osti Kurottaja- ja Kuljetuspalvelu Parviainen Oy:n liiketoiminnan. Ihalainen toteaa, että kauppa kasvatti Cramon konekantaa ja vahvisti alan osaamista.

— Tehostamme koko ajan kurottajapalvelumme kalustoa ja kuljettajiemme osaamista. Erikoiskoneiden vuokraamisessa on tärkeää tuntea asiakas, jotta vuokralaitteesta saa mahdollisimman hyvän hyödyn, Ihalainen toteaa.

Cramon kurottajapalveluun kuuluu aina kuljettaja, kun työtä tehdään ympäripyörivillä koneilla. Näiden koneiden nostokorkeus on mallista riippuen 17−35 metriä. Vuokratuimpia ovat 25 metriin ulottuvat koneet.

— Kalustossamme on kaksi Suomen kolmesta 35 metriin ulottuvasta kurottajasta. Kokoluokka on maailman suurinta, Ihalainen kertoo.

Ilman kuljettajaa voi vuokrata vain niin sanotun jäykän kurottajan, joka ylettyy 4−19 metriin. Ihalainen korostaakin, että ammattitaitoinen kuljettaja on tärkeä osa palvelun toimivuutta ja turvallisuutta. Kun osaava kuski käyttää konetta, on myös työskentelyn tehokkuus parhaimmillaan.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland