Ohita
Asiakastarina: Kumppanuutta yli 20 vuoden ajan

Uutinen -

Asiakastarina: Kumppanuutta yli 20 vuoden ajan

Pasilantornien projektissa luotettiin pitkäaikaiseen kumppaniin. 


Ulko- ja sisätiloihin kalustoa monipuolisesti Cramolta

Peab Oy:n kohde As Oy Pasilantornit-työmaaprojekti on nyt valmis. Projektissa saneerattiin yhteensä 158 asuntoa, joiden lisäksi kolme asuntoa muutettiin harrastetiloista asuntokäyttöön. Myös vesikatot purettiin ja ullakkokerrokseen tehtiin saunaosastot.

Pasilantornien työmaalle Peab vuokrasi Cramolta kalustoa monipuolisesti laidasta laitaan. Ulkoalueelle vuokrattiin esimerkiksi aitoja ja hissejä. Sisätiloihin vuokrattiin muun muassa sähkökeskukset, valaistuslaitteistoa, erilaisia työkaluja sekä olosuhdehallintaan liittyvää mittauskalustoa. Myös työmaan kulunvalvonta hoidettiin Cramon kautta.

Pitkäaikaista kumppanuutta

”Cramo on iso yritys, joten saan apua tarpeeseen kuin tarpeeseen. Esimerkiksi kalustoa löytyy saksilavoista hisseihin. Myös huoltopalvelut ovat toimineet hyvin ja muutenkin kokonaisuutena yhteistyö toimii”, summaa Pasilantornien kohteesta vastaava mestari Hannu Hiltunen. ”Jos työmaalla on sattunut vesivahinko, niin Cramolta tullaan nopeasti mittaamaan tai jos kone on epäkunnossa, tullaan tämä nopeasti korjaamaan. Onneksi vastuullani olevilla työmailla näitä ongelmia ei ole juuri esiintynyt, vaan nämä on pystytty hyvin ennakoimaan. Silti on hyvä tietää, että voin pahan paikan tulle luottaa Cramon nopeaan toimintaan”.

Hiltusella on pitkä kokemus Cramon kanssa toimimisesta. Vuodesta 2012 lähtien Cramo on ollut kaikilla työmailla Peab Oy:n kumppanina vuokrakaluston osalta, mutta Hiltunen on ollut asiakkaana jo Cramon edeltäjän, Rakentajain Konevuokraamon, aikana. Osa henkilöistä on tuttuja jo tältä ajalta.

Hiltunen arvostaa henkilökohtaista yhteyshenkilöä ja toivookin, että tällainen palvelu on mahdollista myös tulevaisuudessa. ”Omaan yhteyshenkilöön on helppo ottaa yhteyttä, ja on hienoa, että yksi henkilö hoitaa projektia kokonaisvaltaisesti. Näin meidän ei asiakkaana tarvitse soittaa moneen vuokraamoon erikseen”, Hiltunen toteaa.

Vuokraus onnistuu sekä vuokraamossa, että verkossa

Cramon palveluihin Hiltunen on ollut kaiken kaikkiaan tyytyväinen, varsinkin Pasilan toimipisteeseen, josta saa nopeasti palveluja. ”Välillä on toki ongelmia toimitustenkin suhteen ja voi tulla kiiretapauksia, mutta näissä on monesti myös peiliin katsomisen paikka puolin ja toisin, mutta kokonaisuutena yhteistyö toimii hyvin”, Hiltunen kertoo.

Hiltunen on myös tutustunut Cramon verkkovuokraamoon. Hän pitää verkkovuokrausta ajatuksena hyvänä: ”Verkkopalvelusta näen reaaliaikaisesti vuokralla olevan kaluston, jolloin osaan myös ennakoida palautuspäivämääriä. Olen itse käyttänyt verkkopalvelua aika vähän, mutta työnjohtomme enemmän. Kunhan saamme lisäkoulutusta, niin käyttö varmasti lisääntyy”.

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa noin 16 000 henkeä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. www.peab.fi  

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland