Seuraa Cramo Finland Oy

Asiakastarina: Kumppanuutta yli 20 vuoden ajan

Uutinen   •   Syys 03, 2020 08:00 EEST

Pasilantornien projektissa luotettiin pitkäaikaiseen kumppaniin. 


Ulko- ja sisätiloihin kalustoa monipuolisesti Cramolta

Peab Oy:n kohde As Oy Pasilantornit-työmaaprojekti on nyt valmis. Projektissa saneerattiin yhteensä 158 asuntoa, joiden lisäksi kolme asuntoa muutettiin harrastetiloista asuntokäyttöön. Myös vesikatot purettiin ja ullakkokerrokseen tehtiin saunaosastot.

Pasilantornien työmaalle Peab vuokrasi Cramolta kalustoa monipuolisesti laidasta laitaan. Ulkoalueelle vuokrattiin esimerkiksi aitoja ja hissejä. Sisätiloihin vuokrattiin muun muassa sähkökeskukset, valaistuslaitteistoa, erilaisia työkaluja sekä olosuhdehallintaan liittyvää mittauskalustoa. Myös työmaan kulunvalvonta hoidettiin Cramon kautta.

Pitkäaikaista kumppanuutta

”Cramo on iso yritys, joten saan apua tarpeeseen kuin tarpeeseen. Esimerkiksi kalustoa löytyy saksilavoista hisseihin. Myös huoltopalvelut ovat toimineet hyvin ja muutenkin kokonaisuutena yhteistyö toimii”, summaa Pasilantornien kohteesta vastaava mestari Hannu Hiltunen. ”Jos työmaalla on sattunut vesivahinko, niin Cramolta tullaan nopeasti mittaamaan tai jos kone on epäkunnossa, tullaan tämä nopeasti korjaamaan. Onneksi vastuullani olevilla työmailla näitä ongelmia ei ole juuri esiintynyt, vaan nämä on pystytty hyvin ennakoimaan. Silti on hyvä tietää, että voin pahan paikan tulle luottaa Cramon nopeaan toimintaan”.

Hiltusella on pitkä kokemus Cramon kanssa toimimisesta. Vuodesta 2012 lähtien Cramo on ollut kaikilla työmailla Peab Oy:n kumppanina vuokrakaluston osalta, mutta Hiltunen on ollut asiakkaana jo Cramon edeltäjän, Rakentajain Konevuokraamon, aikana. Osa henkilöistä on tuttuja jo tältä ajalta.

Hiltunen arvostaa henkilökohtaista yhteyshenkilöä ja toivookin, että tällainen palvelu on mahdollista myös tulevaisuudessa. ”Omaan yhteyshenkilöön on helppo ottaa yhteyttä, ja on hienoa, että yksi henkilö hoitaa projektia kokonaisvaltaisesti. Näin meidän ei asiakkaana tarvitse soittaa moneen vuokraamoon erikseen”, Hiltunen toteaa.

Vuokraus onnistuu sekä vuokraamossa, että verkossa

Cramon palveluihin Hiltunen on ollut kaiken kaikkiaan tyytyväinen, varsinkin Pasilan toimipisteeseen, josta saa nopeasti palveluja. ”Välillä on toki ongelmia toimitustenkin suhteen ja voi tulla kiiretapauksia, mutta näissä on monesti myös peiliin katsomisen paikka puolin ja toisin, mutta kokonaisuutena yhteistyö toimii hyvin”, Hiltunen kertoo.

Hiltunen on myös tutustunut Cramon verkkovuokraamoon. Hän pitää verkkovuokrausta ajatuksena hyvänä: ”Verkkopalvelusta näen reaaliaikaisesti vuokralla olevan kaluston, jolloin osaan myös ennakoida palautuspäivämääriä. Olen itse käyttänyt verkkopalvelua aika vähän, mutta työnjohtomme enemmän. Kunhan saamme lisäkoulutusta, niin käyttö varmasti lisääntyy”.

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa noin 16 000 henkeä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. www.peab.fi  

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.