Ohita
Tuomas Myllysellä on käytännön kokemusta Cramon monista töistä ja yksiköistä. Vuokrauksen johtaja uskoo ensi vuoden olevan postiviinen niin myynniltään kuin uusien asiakkaiden hankinnassakin.
Tuomas Myllysellä on käytännön kokemusta Cramon monista töistä ja yksiköistä. Vuokrauksen johtaja uskoo ensi vuoden olevan postiviinen niin myynniltään kuin uusien asiakkaiden hankinnassakin.

Uutinen -

Kesätyöläisestä vuokrauksen vetäjäksi

Kuljun siivoustyöt vaihtuivat opiskeluaikana Ylöjärvellä varastohommiksi ja vähitellen opintojen edetessä kesätyöpaikka olikin jo konttorin puolella ja IT-projektien parissa.

— Aloin tehdä 2006 dippatyötä Ylöjärvellä ja valmistuin 2008. Saman vuonna siirryin yleisvuokraukseen vetämään Suomen IT-tiimiä ja olin mukana muun muassa Rentalin käyttöönottoprojektissa. 2011 Tein mukavan puolen vuoden visiitin julkisivupalvelujen tuotelinjaan, josta sitten organisaatiomuutosten kautta tulin vuokrauksen vetäjäksi 2013 alkaen, tiivistää Tuomas Cramo-vuosiaan.

— Olen tykännyt olla Cramolla, koska työtehtäväni ovat vaihdelleet ja aina on tullut jotain uutta haastetta työhön. Asioita on voinut katsoa monesta eri suunnasta. Iso merkitys on sillä, että täällä on töissä mahtavaa porukkaa. Työ ja työkaverit sekä hyvä ilmapiiri vaikuttavat eniten työssä viihtymiseen.

Tuomas on edennyt kesätyöpaikasta vuokrauksen johtajaksi. Hänen mielestään Cramon tapana on edelleenkin tukea heitä,jotka haluavat edetä työtehtävissään. Tuomaksen mielestä talossa on tekemisen meininki. Alkavaa vuotta hän kuvailee mahdollisuuksien vuodeksi. Kilpailu alalla on kovaa,mutta rakennusalalla kasvu jatkuu, ja siihen tulee tarttua asiakas kerrallaan. Tämä vaatii entistäkin tarkempaa asiakastuntemusta ja asiakashankintaa sekä uuden teknologian hyödyntämistä. Vain näin voidaan saada uusia markkinaosuuksia.

Viime vuoden syksy oli Myllysillä kiireistä aikaa, kun perheen uusin tulokas syntyi lokakuussa ja kaksivuotias isosiko sai pirteän pikkuveljen. Tuomas miettii, ettei ole erityisesti pohtinut uran ja lapsiperhearjen yhdistämistä. Hänen mielestään tärkeintä on, että pitää työ- ja kotiasiat erillään.

— Yritän huolehtia, etteivät työpäivät veny liikaa. Toisaalta en vastaile sähköposteihin enää kotona. Jaksamisessa auttaa, että varaa aikaa liikunnalle ja levolle. Pelaan puulaakijääkiekkoa, jonka pelit ovat iltamyöhällä. Tavallisen kuntoliikunnan, kuten lenkkeilyn, voi myös ajoittaa perheelle sopivaan aikaan. Olen huomannut, että jos ei liiku, niin väsähtää.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: