Ohita
Keksintöjen keskiössä

Uutinen -

Keksintöjen keskiössä

Joku saattaisi sanoa, että rakennusalalla nykyaikaistaminen on tullut hieman jälkijunassa. Mutta ei enää. Digiteknologia mahdollistaa uudenlaiset rtakaisut, joiden avulla kaikki rakentamisen vaiheet tehostuvat. Artikkelisarjassamme kerromme, kuinka meidän ja muiden innovaatiot uudistavat toimialaa.

Toimialaa muokkaamassa

Cramon rooli ei ole enää vain tarjota 240 000 konetta ja laitetta. Olemme osa ammattilaisten jakamistaloutta, jossa yritykset jakavat resursseja keskenään.

Rakennusprosessista on mahdollista tehdä nopeampi, kustannustehokkaampi ja vastuullisempi – sekä suunnittelun että työmaalla päivittäin tapahtuvan työn osalta. Cramon näkökulmasta innovaatioiden tarkoitus on yksinkertaisesti helpottaa asiakkaiden arkea. Tuottamalla arvoa heille, olemme myös parantaneet omaa liiketoimintaamme.

Vuonna 2019 Cramo on julkaissut kaksi sovellusta, joiden tavoitteena on helpottaa ja nopeuttaa päivittäisiä työtehtäviä eri tavoin. Sovellukset ovat MyEquip sekä Product Viewer.

MyEquip

MyEquipin avulla käyttäjä voi hallinnoida kaikkea vuokrakalustoa suoraan kännykällä. Voit hallinnoida sekä Cramolta että muilta toimittajilta vuokraamiasi laitteita kellon ympäri. Tämä auttaa vähentämään kadonneiden ja tarpeettomien koneiden ja laitteiden määrää. Sovellus myös mahdollistaa paremman dokumentaation kaluston palautuksesta. Käyttäjä voi tallentaa keräilylistan, lähettää sen kollegalle tai sähköpostitse Cramolle noutoa varten. MyEquip toimii verkkopalvelutunnuksilla.

Product Viewer

Product Viewerin kautta käyttäjällä on välitön pääsy käyttöohjeisiin, koneen ominaisuuksiin ja muihin tärkeisiin tietoihin. Skannaa vain Cramo-sarjanumero koneen kyljestä puhelimesi kameralla ja pääset saatavilla oleviin tietoihin. Suuri etu on, että koneen turvallinen käyttö on entistäkin helpompaa, samoin tiettyjen kaluston käyttöön liittyvien määräysten noudattaminen.

Sekä sovellukset että uudistunut verkkopalvelumme, jossa vuokraat ja palautat kalustoa 24/7, on suunniteltu asiakkaiden toiveita kuunnellen. Esimerkiksi lähimmän vuokraamon helppo löytäminen oli yksi toivomuksista. Nyt voit verkkosivuillamme:

  • etsiä helposti työkaluja ja koneita
  • vuokrata suoraan verkosta
  • tilata toimitus- ja palautuskuljetuksen
  • hallinnoida kalustoa työmaittain
  • tarkastella sekä avoimia että maksettuja laskuja
  • tarkastella vuokraustilastoja kokonaisuutena ja työmaittain
  • saada viikkoraportin vuokralla olevasta kalustosta

Jatkuva prosessi

Digitalisaatio menee jatkuvasti eteenpäin, eikä valmista tule koskaan. On oltava ketterä ja kyettävä jatkuvasti testaamaan ja pilotoimaan uusia keksintöjä. On myös osattava valjastaa potentiaalisimmat innovaatiot ja hylätä heikosti toimivat.

Tämä kaikki tarkoittaa luonnollisestikin sitä, että Cramolla kannustetaan uusien ideoiden esittämiseen ja jakamiseen. Päämääränämme on – selkeän vision ja tavoitteiden kera – että kaikki cramolaiset ovat mukana ajamassa yritystämme eteenpäin. Ja se on maailmanlaajuinen resepti menestykseen. Yritykset, jotka haluavat kasvaa, tarvitsevat ihmisiä, jotka ovat motivoituneita tekemään työnsä aina vähän paremmin kuin eilen ja jotka haluavat jatkuvasti oppia uutta.

Tutustu digitalisaation Cramolla >>

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: