Ohita
Kaoottinen työmaasuunnittelu - Cramon verkkopalvelu parantaa vuokrakaluston hallintaa

Uutinen -

Kaoottinen työmaasuunnittelu - Cramon verkkopalvelu parantaa vuokrakaluston hallintaa

Monella työmaalla kaluston vuokrausta hoidetaan puhelimella ja sähköpostilla, välillä jopa kynällä ja paperilla. Perinteisilläkin menetelmillä pärjätään, mutta toiminnan kasvaessa unohdukset aiheuttavat turhia kustannuksia. Haasteet ovat tuttuja Sari Lindforsille, joka vastaa Cramon verkkopalvelujen käytettävyydestä.

– Vuokrakaluston hallinnointi on työlästä. Määrät ja toimitusaikataulut pitää suunnitella, kalusto pitää muistaa varata ja palauttaa ajoissa. Koko ajan pitäisi pysyä selvillä siitä, millä työmailla on mitäkin tavaraa. Homma menee monimutkaiseksi, kun esimerkiksi samalla työmaamestarilla on monta työmaata vastuullaan.

Verkkopalvelu on vastaus kaoottiseen tilanteeseen. Se auttaa tehostamaan työtä ja säästämään kustannuksissa.

– Meidän ratkaisumme on verkkopalvelusta löytyvä asiakasportaali, jonka alta löytyvät asiakkaan työmaat. Asiakas näkee kullakin työmaalla vuokralla olevan kaluston ja lisäksi varatut ja palautukseen lähteneet laitteet. Tuotteiden palautus hoituu helposti kalustolistalta yhdellä klikkauksella. Jos ei halua käydä palvelua kurkkimassa, voi tilata kalustolistan viikoittaisena automaattilähetyksenä omaan sähköpostiinsa, kertoo Lindfors.

– Samalla hoituu arkistointi ja tilastointi. Urakoitsija voi esimerkiksi tulostaa hukkuneen laskun tai laskenta voi tarkastella projektin kustannuksia tuoteryhmittäin. Verkkopalvelua voi käyttää myös laskenta-apuna tarjousvaiheessa, sillä verkkopalvelu laskee ostoskoriin kustannukset asiakkaan sopimushinnat ja vuokra-ajan huomioiden.

Rakentajien iloksi verkkopalvelua myös kehitetään jatkuvasti.

– Tässä ei tullaa koskaan täysin valmiiksi. Tehokkuutta parantavaa kehitystä tehdään koko ajan, päättää Sari Lindfors.

Lue lisää Cramon verkkopalvelusta ja rekisteröidy tänään!

Tutustu videolla Cramon verkkopalvelun toimintoihin!

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: