Ohita
Kari ja Teemu: "Isä ja poika voivat olla myös mainiot työkaverit."
Kari ja Teemu: "Isä ja poika voivat olla myös mainiot työkaverit."

Uutinen -

Kahden polven cramolaisia

Entinen aluemyyntipäällikkö Kari Huotari nautti työstään Cramolla niin paljon, että työskenteli kaksi ylimääräistä vuotta ennen kuin jäi eläkkeelle viime vuoden elokuussa. Myös poika Teemu Huotari työskentelee Cramolla, parhaillaan konsernin Rental Process Managerin tehtävissä. Oulussa asuvat isä ja poika ovat työskennelleet alusta lähtien eri osastoilla, eivätkä työasiat ole vaikuttaneet heidän keskinäiseen suhteeseensa.

− Samassa firmassa työskentely on aina sujunut hyvin. Töissä Teemu kutsui minua Kariksi ja kotona isäksi, Kari kertoo.

− Sanoin heti alusta lähtien, että haluan töihin eri toimipisteeseen kuin isä. Ajattelimme molemmat sen olevan paras ratkaisu, Teemu täydentää.

Kari aloitti uransa konevuokrauksen parissa jo vuonna 1974. Cramolla, eli entisellä Rakentajain konevuokraamolla, hän aloitti työt 80-luvun puolivälissä.

− Olen aina tehnyt myyntityötä täällä Oulussa. Työ on muuttunut vuosien varrella hyvin paljon. Ennen annettiin asiakkaalle tuotekatalogi ja vuokraus keskittyi yksittäisiin koneisiin. Nykyisin asiakaspalvelu on paljon kokonaisvaltaisempaa, hän pohtii.

Teemu teki Cramolla kesätöitä useana vuonna jo opiskellessaan. Kun hän valmistui tradenomiksi vuonna 2007, isä Kari-isä vinkkasi avoimesta vuokraamotyöntekijän paikasta.

− Tuttuun paikkaan oli helppo hakea. Pääsin koulutustani vastaavaan työhön IT-puolelle, kun Cramo aloitti Suomessa Rental-järjestelmän käyttöönottoprojektin.

Teemu kertoo nauttivansa työssään matkustamisesta sekä työskentelystä eri maista ja kulttuureista tulevien henkilöiden kanssa. Hänestä on hienoa päästä kuulemaan ensimmäisenä uusista tuulista ja olla mukana kouluttamassa henkilöstöä.

KARIN MAINION PÄIVÄN PERIAATTEET
1) HUOMIOI TYÖKAVERIT
Onnistunut työpäivä lähtee siitä, että tervehditään aina kaikkia. Hyvä yhteishenki näkyy
myös asiakkaalle päin.

2) KUNNIOITA TOISEN TYÖTÄ
Kun kunnioitetaan toisen työtä ja aikatauluja, hommat etenevät kuten on sovittu ja työt
tulevat tehdyksi ajoissa.

3) IDEOI YHDESSÄ
Työyhteisö on vahvempi kuin yksittäinen työntekijä ja uusia ideoita syntyy helpommin.
Palveluiden jatkuva kehittäminen auttaa pärjäämään kovenevassa kilpailussa.

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland