Ohita
Anders kulkee Vantaalle Karjalohjalta käsin. Usein hän hoitaa kotimatkalla päivän viimeiset työpuhelut. - Kotiin päästessä pienet lapseni pitävät huolen siitä, että työhuolet haihtuvat nopeasti.
Anders kulkee Vantaalle Karjalohjalta käsin. Usein hän hoitaa kotimatkalla päivän viimeiset työpuhelut. - Kotiin päästessä pienet lapseni pitävät huolen siitä, että työhuolet haihtuvat nopeasti.

Uutinen -

Hyvä yhteishenki vie Viinikan cramolaiset läpi Tough Viking -extremekisan

Esimerkin näyttäjä
 
Anders Sandström
aloitti työt Cramon Viinikan toimipisteen kuivauspuolella vuonna 2002. 14 vuoden aikana Anders on päässyt seuraamaan läheltä työnantajansa kasvua: Rakentajain Konevuokraamosta on tullut kansainvälinen Cramo ja Viinikan toimipisteen henkilömäärä noussut kymmenestä noin 50 työntekijään. Huhtikuussa Andersin oma ura sai käänteen, kun hän aloitti olosuhdehallinnan työnjohtajana.

Nykyisin puolet Andersin päivästä menee yleensä konttorilla töiden vastaanoton, asiakkaiden kontaktoinnin ja paperihommien parissa. Toinen puolikas vierähtää työmaalla.

- Jos kaikki työntekijät ovat varattuja, pitää itse kiskoa haalarit niskaan ja lähteä asiakkaan luo, Anders sanoo.

Hänen johtamistyylinsä perustuukin juuri esimerkin näyttämiseen siitä, kuinka tilanteet kannattaa hoitaa.

- Meillä on onneksi hyvä yhteishenki ja pomolle uskalletaan esittää pyyntöjä.

Yhtä matkaa myös läpi Tough Viking -extremeradan

Viime kuukausina viinikkalaisia on hitsannut yhteen työhaasteiden ohella myös syyskuulle asetettu tavoite. Silloin 12 cramolaista osallistuu Helsingin Töölönlahdella järjestettävään Tough Viking -esteratakilpailun. Koska reitti aiotaan juosta läpi porukalla, tehdään myös treenit mahdollisuuksien mukaan yhdessä.

-Tarkoitus on mennä harjoittelemaan juoksua Malminkartanon jätemäen portaisiin. Lisäksi olen suositellut kaikille punttisalilla käymistä, joukkueen nokkamiehenä toimiva Anders kertoo.

Cramo tukee haastetta maksamalla joukkueen osallistumismaksut ja juoksijoiden tekniset paidat. Andersin mielestä tämänkaltaiset kädenojennukset ovat hyvä tapa sitouttaa työntekijöitä.

- Cramo on etenkin viime vuosina tullut kivasti mukaan vapaa-ajan juttujen tukemiseen, kuten tarjonnut kulttuuriseteleitä, Anders kehuu.

Koska kyseessä on cramolaisten ensimmäinen extremekilpailu, on tavoite asetettu sen mukaan.

- Pidämme lupauksemme eli suoritamme kisan maaliin saakka. Ja kuten työhommissakaan, kaveria ei jätetä!

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: