Ohita
Omar Harb käy lukion ensimmäistä luokkaa, ja valtaosa vapaa-ajasta kuluu taekwondon parissa.
Omar Harb käy lukion ensimmäistä luokkaa, ja valtaosa vapaa-ajasta kuluu taekwondon parissa.

Uutinen -

Harbille kolme mitalia kevään aikana​

Pirkkalalaisella taekwondolupauksella, Omar Harbilla, on ollut kiireinen ja menestyksekäs kilpailukevät. Helmikuussa pidetyissä SM-kisoissa hän voitti kultaa sekä ottelusta että murskauksesta. Rooman avoimessa helmikuun lopulla tuli 68-kiloisten ottelusta hopeaa. Huhtikuun EM-kisoista Bulgariassa ei tullut mitaleja, mutta Omar kertoo olevansa silti tyytyväinen kisoihin. Murskauksessa mitali oli lähellä, samoin joukkueottelussa semifinaaliin pääsy.

- Myöhemmin syksyllä on MM-kisat Irlannissa, jonne minut valittiin myös maajoukkueeseen. Nämä kisat taitavat olla kovinta tasoa, joten parempiin kisoihin on vaikea tähdätä, Omar summaa tunnelmiaan.

 Cramo onnittelee Omaria saavutuksista ja toivottaa onnea tuleviin kilpailuihin!


16-vuotias Omar Harb kuuluu Pirkanmaalla toimivaan Black Eagle Taekwondo -seuraan. Hän aloitti taekwondon yhdeksänvuotiaana, ja treenaa nyt kuusi kertaa viikossa. Hän kilpailee 68-kiloisten sarjassa vyöarvolla 1. Dan musta vyö. Tammikuussa hänet valittiin Cramo Urheiluakatemiaan, 
joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland