Ohita
Meillä on juuri nyt avoinna useita mielenkiintoisia tehtäviä asennuspalveluissa ympäri Suomen.
Meillä on juuri nyt avoinna useita mielenkiintoisia tehtäviä asennuspalveluissa ympäri Suomen.

Uutinen -

Haemme nyt Cramolle asennuspalveluihin uusia mainioita työntekijöitä!

Meillä Cramolla on aina tavoitteena mainio päivä työmaalla. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten, toimivien, työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luovuus, luotettavuus ja sitoutuminen. 

Asennuspalveluiden tehtävänä on tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista, tehokasta ja luotettavaa asennuspalvelua. Cramon asennuspalveluihin kuuluvat mm. sähköistyspalvelut, kosteusmittaukset ja -kartoitukset, AHA-kartoitukset sekä olosuhdehallintaan liittyvät tehtävät, kuten kuivaus- ja lämmityspalvelut sekä pölynhallinta.

Meillä on juuri nyt avoinna useita mielenkiintoisia tehtäviä asennuspalveluissa ympäri Suomen. Lue lisää ja hae mukaan mainioon työyhteisöömme!

Avoimet työpaikat

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland