Ohita
Cramo-Turva on hyvää asiakaspalvelua, sillä se on helppo ja edullinen hankkia samalla kun vuokraa koneen tai laitteen. Uusi hinnoitteluperuste on täysin läpinäkyvä ja looginen.
Cramo-Turva on hyvää asiakaspalvelua, sillä se on helppo ja edullinen hankkia samalla kun vuokraa koneen tai laitteen. Uusi hinnoitteluperuste on täysin läpinäkyvä ja looginen.

Uutinen -

Ennakoi riskit Cramo-Turvalla

Cramo on jo vuosien ajan tarjonnut asiakkailleen Cramo-Turvaa, joka minimoi asiakkaan vuokrauksen aikaisen riskin, jos vuokrakone esimerkiksi varastetaan tai kohtaa yllättävän vahingon. Nyt Cramo-Turvan käyttö on entistäkin kätevämpää: sitä on laajennettu uusiin tuoteryhmiin ja hinnoitteluperusteet on viilattu entistäkin käyttäjäystävällisemmiksi.

Kun asiakas vuokraa Cramolta koneen tai laitteen, vastuu vuokrakohteesta siirtyy hänelle. Jos kone katoaa, tuhoutuu tai varastetaan, Cramolla on alan yleisten vuokrausehtojen mukaan oikeus laskuttaa asiakkaalta koneen uushankintahinta. Isojen nostinten kohdalla uushankintahinta voi lähennellä jopa sataatuhatta euroa. Riskin realisoituessa uushankintahinnan mukaisella korvauksella voi olla merkittävä vaikutus asiakkaan tulevaan liiketoimintaan.

– Cramo-Turva on kustannustehokas tapa suojata selustansa ja välttää ikäviä yllätyksiä vuokratessa koneita. Suurin osa asiakkaistamme ottaakin sen automaattisesti. Toisin kuin monissa vakuutusyhtiön tarjoamissa vakuutuksissa Cramo-Turvassa asiakas maksaa vain vuokrapäivistä, joina kone on käytössä, ja vain ja ainoastaan niistä koneista, jotka hänellä on vuokralla, kertoo talousjohtaja Pirjo Wuorenheimo.

Yritysasiakkailla on vain poikkeustapauksissa erillinen vakuutusyhtiön vakuutus, joka kattaa vuokralaitteiden ja -koneiden haverit. Myöskään henkilöasiakkaiden vakuutukset eivät välttämättä kata muiden omaisuudelle koituvia vahinkoja.

Cramo-Turva on asiakkaalle vaivaton, sillä hän saa sen samalta luukulta kuin koneenkin eikä hänen tarvitse miettiä, onko koneella suojaa vai ei. Cramo-Turvan korvauksen edellytyksenä on, että asiakas on käyttänyt konetta oikein sekä noudattanut suojausohjetta, eli esimerkiksi työmaalla oleva kone on lukittu ketjuilla.

Uusi, läpinäkyvämpi hinnoittelu

Cramo-turvan hinnoittelu muuttui kesäkuun alusta. Aiemmin veloitusperuste oli kuusi prosenttia asiakkaan maksamasta vuokrahinnasta. Vuokrahinta on kuitenkin harvemmin verrattavissa koneen arvoon tai mahdollisiin korjauskustannuksiin. Niinpä veloitusperuste haluttiin muuttaa järkevämmäksi ja sellaiseksi, että se vastaa paremmin tuotetta ja siihen kohdistuvaa riskiä.

Nyt veloitusperuste on neljä prosenttia tuotteen ovh-vuokrahinnasta. Hinnoittelu on tehty myös mahdollisimman läpinäkyväksi, sillä kaikkien tuotteiden Cramo-Turvan hinta ja omavastuu kerrotaan suoraan hinnastossa.

– Uusi hinnoittelu on asiakkaille reilu ja järkevä. Ulotimme sen automaattisesti kaikille nykyisille sopimusasiakkaillemme, kertoo uudesta hinnoittelusta vastannut projektipäällikkö Ilari Vainikka.

Aiemmin Cramo-Turvan saattoi hankkia vain maanrakennuskoneisiin ja nostimiin. Nyt turva on laajennettu koskemaan kaikkia tuoteluokkia, muun muassa työmaatiloja ja rakennuskoneita.

Omavastuuluokka on Cramolla konekohtainen ja sovitettu koneen hankintahintaan. Se voi olla koneen arvosta riippuen 2 000, 200 tai 20 euroa. Joissain pienissä koneissa ei ole lainkaan omavastuuta. Yleensä omavastuuton turva on kallis lisäpalvelu.

– Olemme vakaasti sitä mieltä, että hinnoittelun uudistukset ovat tehneet Cramo-Turvasta entistäkin kannattavamman tuotteen, tiivistää Vainikka.

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: