Seuraa Cramo Finland Oy

Digitaalisuus tuo tehoa ja läpinäkyvyyttä työmaalle

Uutinen   •   Touko 04, 2020 08:00 EEST

"Näen digitaallisuuden hyödyt joka päivä", toteaa Veijo Koskinen Haahtelalta.

Rakennusteollisuutta on perinteisesti pidetty hitaasti uudistuvana alana. Katsaus viime vuosien laadun, työturvallisuuden ja tehokkuuden kehityshankkeisiin kertoo kuitenkin muuta.

Mm. ripeällä digitaalisten palvelujen käyttöönotolla on saavutettu isojakin kehitysaskeleita. Vastaava mestari Veijo Koskinen Haahtelalta näkee digitaalisuuden hyödyt joka päivä.

– Tälläkin hetkellä voin omalta läppäriltä esimerkiksi selata kaluston saatavuutta, katsoa, mitä kalustoa on käytössä missäkin ja tarkistaa palautukset ja laskutustilanteen. Samalla voin tarkkailla lämmityksen toimintaa tai pölyn ja kosteuden määrää rakennuksessa.

Kuuntele tästä, mitä Veijo Koskinen kertoo Cramon verkkopalvelusta!

Vaikka uudet palvelut parantavat jo itsessään työtehoa, isot hyödyt saavutetaan Koskisen mielestä ainoastaan tarkkaan mietityllä kokonaisratkaisulla.

– Meillä on täällä kumppanina Cramo, joka toimittaa työmaalle kattavan perusinfran alkaen sähköistyksestä, hisseistä, porteista ja kulunvalvonnasta. Kun näihin lisätään heidän vuokraus- ja palautuspalvelut sekä uutena olosuhdevalvonnan eGate-palvelu, meillä on toimiva ratkaisu.

– Kaikki perustuu tarkkaan yhdessä tehtyyn suunnitelmaan. Me katsomme asiat valmiiksi vuosi etukäteen. Tämä on kaiken A ja O. Muuten tulee yllätyksiä, seisokkeja ja turhia kustannuksia.

Olosuhdehallinnasta vastaava projektipäällikkö Ismo Vainio Cramolta säestää Koskista.

– Digitaalisuus on suhteellisen uutta työmailla. Siksi on tärkeää, että kaikki toimii saumattomasti. Kun niin tapahtuu, päästään tavoitteeseen: Saadaan lisää tehoa, luotettavuutta ja myös läpinäkyvyyttä rakentamiseen.

Ota sinäkin Cramon verkkopalvelu käyttöön. Tutustu palveluun jo tänään!

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.