Ohita
eCrent verkkovuokraamon kautta vuokrattujen koneiden avulla luotiin romanttinen yllätys ystävänpäivänä.
eCrent verkkovuokraamon kautta vuokrattujen koneiden avulla luotiin romanttinen yllätys ystävänpäivänä.

Uutinen -

Cramon ystävänpäivätapahtumassa pystytettiin popup-ravintoloita korkeuksiin

Cramo Norja ja Cramo Saksa julkaisivat Facebook-sivuillaan ystävänpäiväaiheisen kilpailun, jossa kaksi onnekasta voittajaa pääsivät yllättämään seuralaisensa illalliselämyksellä.

Cramon eCRent-verkkovuokraamosta löytyvien koneiden avulla rakennettiin romanttiset miljööt Tromssaan sekä Müncheniin. Boyston Kristiansen yllätti puolisonsa Lena Indrevollin illallisella, joka oli katettu tromssalaisen hotellin parvekkeelle pystytetyille rakennustelineille 43 metriä maan yläpuolelle. Samaan aikaan Rolf Spreemann yllätti puolisonsa Annegretin Cramon Münchenin toimipisteellä, jossa pariskunta pääsi saksilavan ja muun laitteiston avulla nauttimaan romanttisesta illallisesta korkeuksissa.

“Ystävänpäivänä toteutetuilla elämyksillä haluamme näyttää, että Cramo on oikea kumppani työhön kuin työhön ja että haluamme luoda ainutlaatuisia kokemuksia asiakkaillemme. Mikään työkeikka ei ole ikinä samanlainen, ja jokaiseen työhön tarvitaan oma kalustonsa. Tämä on myös Cramo eCRent-verkkovuokraamon tarkoitus; tarjota tekijöille oikeat työvälineet mitä ikinä he ovatkaan luomassa”, sanoo Mattias Rådström, Cramon viestinnän, markkinoinnin ja sijoittajasuhteiden johtaja.

Molemmat illallistapahtumat dokumentoitiin lyhyeksi videoksi, jonka voi katsoa Cramon Facebook-sivuilta sekä YouTubesta.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland