Ohita
eCrent verkkovuokraamon kautta vuokrattujen koneiden avulla luotiin romanttinen yllätys ystävänpäivänä.
eCrent verkkovuokraamon kautta vuokrattujen koneiden avulla luotiin romanttinen yllätys ystävänpäivänä.

Uutinen -

Cramon ystävänpäivätapahtumassa pystytettiin popup-ravintoloita korkeuksiin

Cramo Norja ja Cramo Saksa julkaisivat Facebook-sivuillaan ystävänpäiväaiheisen kilpailun, jossa kaksi onnekasta voittajaa pääsivät yllättämään seuralaisensa illalliselämyksellä.

Cramon eCRent-verkkovuokraamosta löytyvien koneiden avulla rakennettiin romanttiset miljööt Tromssaan sekä Müncheniin. Boyston Kristiansen yllätti puolisonsa Lena Indrevollin illallisella, joka oli katettu tromssalaisen hotellin parvekkeelle pystytetyille rakennustelineille 43 metriä maan yläpuolelle. Samaan aikaan Rolf Spreemann yllätti puolisonsa Annegretin Cramon Münchenin toimipisteellä, jossa pariskunta pääsi saksilavan ja muun laitteiston avulla nauttimaan romanttisesta illallisesta korkeuksissa.

“Ystävänpäivänä toteutetuilla elämyksillä haluamme näyttää, että Cramo on oikea kumppani työhön kuin työhön ja että haluamme luoda ainutlaatuisia kokemuksia asiakkaillemme. Mikään työkeikka ei ole ikinä samanlainen, ja jokaiseen työhön tarvitaan oma kalustonsa. Tämä on myös Cramo eCRent-verkkovuokraamon tarkoitus; tarjota tekijöille oikeat työvälineet mitä ikinä he ovatkaan luomassa”, sanoo Mattias Rådström, Cramon viestinnän, markkinoinnin ja sijoittajasuhteiden johtaja.

Molemmat illallistapahtumat dokumentoitiin lyhyeksi videoksi, jonka voi katsoa Cramon Facebook-sivuilta sekä YouTubesta.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Julkaisuun liittyvää sisältöä: