Ohita
Lotta Liinamaa viihtyi hyvin Kotkamillsin työmaan Cramon projektipisteessä.
Lotta Liinamaa viihtyi hyvin Kotkamillsin työmaan Cramon projektipisteessä.

Uutinen -

Cramon projektipiste palveli Kotkamillsin työmaalla

Kotkamillsin tehtaalla tehtiin kevään ja kesän aikana mittava muutostyö, kun toinen paperikone vaihdettiin ympäristöystävälliseksi kartonkikoneeksi. Cramo toimitti työmaalle siirtokelpoisia tiloja, vuokrakalustoa ja perusti projektipisteen.

Uusi kartonkikone tuottaa korkealaatuista taivekartonkia erilaisiin pakkauksiin sekä suojakerroskartonkia, jota käytetään esimerkiksi elintarvikepakkauksissa. Kaikki koneella valmistettavat kartonkituotteet ovat täysin kierrätettäviä. Ympäristöystävällisessä kartonkituotannossa puukuitu hyödynnetään tehokkaasti ja kemikaaleja ja vettä käytetään mahdollisimman vähän. Uusi kone käynnistyi heinäkuussa. Uuden kartonkikoneen kapasiteetti on 400 000 tonnia. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan noin 170 miljoonaa euroa.

– Tuotantosuunnan vaihdos ei lisää merkittävästi työpaikkoja, mutta se turvaa nykyiset noin 500 työpaikkaa pitkälle tulevaisuuteen. Investoinnin myötä Kotkamillsin tulevaisuus näyttää valoisalta, Kotkamills Oy:n projektijohtaja Stefan Fors tiivistää.

Cramon projektipäällikkö Jani Haapalainen kertoo Cramon toimineen monipuolisesti Kotkamillsin työmaalla. Työt alkoivat viime vuoden marraskuussa, jolloin asennettiin ensimmäiset siirtokelpoiset työmaatilat kalustuksineen. Työmaatiloja on toimitettu kaikkiaan 70 yksikköä toimisto- ja ruokalakäyttöön. Tilat ovat olleet Kotkamillsin ja aliurakoitsijoiden käytössä.

Kotkamillsin uusi kartonkikone käynnistyi heinäkuussa. Mittava muutostyö alkoi vanhan paperikoneen purkamisella. Uutta konetta varten tarvittiin myös uudisrakentamista.

Siirtokelpoisten tilojen asennusten lisäksi Cramo toimitti työmaalle perinteistä vuokrauskalustoa, kuten telineitä, nostimia ja työkaluja. Cramo on tarjosi työmaalle myös työmaasähköistykseen ja -valaistukseen liittyvää kalustoa ja asennuspalveluja.

Fors kertoo, että Cramo valikoitui tilojen ja kaluston toimittajaksi hyvien aikaisempien yhteistyökokemusten sekä sopivan hinta-laatusuhteen perusteella.

– Tulimme tässä projektissa asiakkaan luo konkreettisesti, kun pystytimme projektipisteen, johon voitiin valita kalustoa kulloisenkin tilanteen mukaan. Projektipisteen avulla olemme voineet palvella asiakasta mahdollisimman hyvin, kun kalustotarpeita on käyty läpi suunnitellusti. Projektin hektisyyden takia olemme toimittaneet tavaraa hyvin nopealla aikataululla, Haapalainen toteaa.

Cramon projektipiste tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua ja pisteestä saa samat palvelut kuin kiinteästäkin vuokrauspisteestä. Kun kalusto on saatavilla suoraan työmaalla, on työskentely tehokasta ja kaikki voivat keskittyä omiin työtehtäviinsä.

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Tuomas Myllynen

Tuomas Myllynen

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja Cramo Finland Oy 040 549 2311
Kaisa Tiira-Vahala

Kaisa Tiira-Vahala

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointipäällikkö Markkinointi & PR +358 40 768 4652

Liittyvä sisältö

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Cramo - täyden palvelun rakennuskonevuokraamo

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia.

Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia ja Boels Rental -yhtiötä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä 50 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 95,2 milj. euroa (2019). Palvelemme n. 17 000 asiakasta.

Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi

Cramo Finland Oy
Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
Finland